“Τα χέρια μου ήταν γεμάτα αίματα. Τον σκότωσα με 25 τακουνιές. Τον φοβόμουν.”

0
4
Τα χέρια μου ήταν γεμάτα αίματα Τον σκότωσα με 25 τακουνιές Τον φοβόμουν

Πραγματικά συγκλονίζει η απολoγία της Ana Trujillo η οποία κατηγορείται για την δολοφονία του 59χρονου συντρόφου της, του Alf Stefan Andersson.

Υπενθυμίζεται, όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι τον σκότωσε με 25 «τακουνιές» τον περασμένο Ιούνιο.

Ανατριχίλα όμως προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε στο δικαστήριο του Χιούστον τη σκηνή της δολοφονίας, που αποτελεί μέρος της διαδικασίας προκειμένου να παρθεί απόφαση για την τύχη της. Να σημειωθεί ότι αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 45χρονη χτύπησε 25 φορές  μέχρι θανάτου τον σύντροφό της χρησιμοποιώντας μια μπλε γόβα στιλέτο.

Oι δικηγόροι της κατηγορουμένης ισχυρίστηκαν πως η 45χρονη ήταν σε άμυνα και αντέδρασε για να υπερασπιστεί τη ζωή της.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, είχε πέσει πολλές φορές θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από τους άνδρες της ζωής της.

Για τη μέρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, σημείωσε ότι ο Andersson, είχε πολλά νεύρα και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά εκείνος άρχισε να γίνεται επικίνδυνος.

«Άρχισα να φοβάμαι για τη ζωή μου. Αισθάνθηκα ότι είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά του…. Έτσι άρχισα να τον χτυπώ με το τακούνι μια γόβας μου. Τα χτυπήματα ήταν απανωτά γιατί κρατούσε με δύναμη το πόδι μου και δε άφηνε. Φοβόμουν πολύ.

«Πρώτα τον χτύπησα στην πλάτη και μετά στα χέρια και τέλος στο κεφάλι. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τον είχα χτυπήσει τόσο άσχημα. Κάποια στιγμή είδα τα χέρια μου και ήταν γεμάτα αίματα» σημείωσε η ίδια προσθέτοντας πως ο μακαρίτης ήταν αλκοολικός και πως η σωματική και πνευματική του υγεία χειροτέρευε.

Τέλος σε ερώτηση του δικηγόρου της, γιατί δεν τον εγκατέλειπε αφού περνούσε τόσο άσχημα απάντησε: «Γιατί τον αγαπούσα και ήθελα να τον κάνω καλύτερο άνθρωπο. Ήθελα να τον βοηθήσω να σταματήσει να πίνει τόσο πολύ».