Μπέττυ Μαγγίρα: Έξαλλη με όσες την «πέφτουν» στον σύζυγό της

1
0
Μπέττυ Μαγγίρα Έξαλλη με όσες την πέφτουν στον σύζυγό της

«Του στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες και πονηρά μηνύματα»

Για την σχέση με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, αλλά και για την ολοκλήρωση που ένιωσε μέσα από τις δύο κόρες της, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο «Πρώτο Θέμα».

 

– Τελικά μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει όλα; Να είναι εργαζόμενη, νοικοκυρά, μαμά και ερωμένη;
«Μια γυναίκα δεν μπορεί να τα κάνει καλά όλα. Θα κλατάρει. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν τόσοι ρόλοι μαζί. Σίγουρα αυτή την περίοδο χωλαίνω επαγγελματικά, γιατί το μυαλό μου είναι αρκετά στη μικρή μου κόρη αφού είναι μόλις τριών μηνών. Εχω άγχος, τύψεις κι όλα τα μαμαδίστικα».

 – Πόσο άλλαξε τη ζωή σου η γέννηση των παιδιών; 
«Πάρα πολύ, γιατί είμαι άνθρωπος που του αρέσει η ανεξαρτησία και η ελευθερία. Αυτό τελειώνει, αλλά από την άλλη είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η ανιδιοτελής αγάπη που παίρνεις από τα παιδιά ώστε δεν την αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο».

– Πόσο άλλαξε η σχέση με τον σύζυγό σου μετά τα παιδιά; 
«Δεν νιώθω ότι άλλαξε κάτι. Οσο περνούν τα χρόνια η αγάπη γίνεται βαθύτερη».

 – Ο Δημήτρης Μάζης, ο άντρας σου, είναι καλός πατέρας; 
«Είναι φανταστικός πατέρας και τα κάνει όλα. Τις ταΐζει, τις κάνει μπάνιο, τις αλλάζει, τις ντύνει. Είμαι τυχερή. Δεν βλέπει μπροστά του, ειδικά με την Ανδριάννα, γιατί η δεύτερη κόρη μας είναι πολύ μωρό. Ζω έναν έρωτα στο σπίτι κι εγώ κρατάω φανάρι. Τρομερό δέσιμο. Ευελπιστώ η δεύτερη να γείρει προς τα εμένα για να υπάρξει ισορροπία στο σπίτι. Διαφορετικά, θα γίνω το σκυλάκι της οικογένειας».

– Είσαι ζηλιάρα; Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει; 
«Είμαι ζηλιάρα αλλά δεν έχω κάνει ακραία πράγματα γιατί κάτι μέσα μου με συγκρατεί: η κυρία που έχω μέσα μου. Εχω ψάξει όμως κινητό και έχω παρακολουθήσει γιατί είχα υποψίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Δεν έκανα και κάτι κακό. Οι οκτώ στις δέκα γυναίκες έχουν κάνει κάτι ανάλογα».  

– Δήλωσες ότι υπάρχουν γυναίκες που στέλνουν πονηρά μηνύματα στον σύζυγό σου. Πώς αντιδράς; 
«Γίνομαι έξαλλη, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω γιατί, αν μπω, θα γίνει χαμός. Κάποιες γυναίκες είναι ανεκδιήγητες και απίστευτα θρασείς. Ακόμη και σήμερα στέλνουν στον σύζυγό μου άσεμνες φωτογραφίες και πονηρά μηνύματα».

– Ο άντρας σου ζηλεύει; 
«Οχι, γιατί ξέρει ότι είμαι πιστή. Είμαι πολύ ξεκάθαρος άνθρωπος».

newest oldest most voted
Notify of
Αμάν
Guest
Αμάν

Εχει καταντήσει εντελως εμετικη πια