Μπρούσκο: Όλες οι εξελίξεις την Μεγάλη εβδομάδα!

1
0
Όλες οι εξελίξεις του Μπρούσκο την Μεγάλη εβδομάδα

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έρχεται στο Μπρούσκο με ρόλο έκπληξη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 139ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ –Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4

Ο Αχιλλέας βλέπει τη Μελίνα στο σπιτάκι του βουνού, δίχως αυτή να τον αντιληφθεί. Η σκέψη ότι έμεινε μια νύχτα με τον Σήφη, αλλά και το ότι το απέκρυψε λέγοντας ψέματα, τον εξαγριώνουν. Όταν η Μελίνα μαθαίνει απ’ τον Μηνά πως ο Αχιλλέας έχει αντιληφθεί το ψέμα της, από φόβο το καλύπτει μ’ ένα νέο ψέμα, εμπλέκοντας και τη Δάφνη. Ο Αχιλλέας κρύβει τον θυμό του, δεν της φανερώνει ότι γνωρίζει όλη την αλήθεια και το ζευγάρι επιστρέφει στην Κύπρο. Στα χέρια του Νεκτάριου έρχεται η πολυπόθητη φωτογραφία των διδύμων, προκαλώντας του συγκίνηση για τον χαμένο αδελφό του. Ιδιαίτερη συγκίνηση, αισθάνονται κι η Δάφνη με τον Μάρκο, νιώθοντας το πρώτο σκίρτημα του μωρού τους. Η μοναξιά κάνει την Κωνσταντίνα να δεχτεί το φλερτ του πατέρα της Αλίκης. Τα παρακάλια της Αναστασίας κι η είδηση ότι η κόρη του τον αποζητά, δεν πείθουν τον Σήφη ν’ αφήσει το «καταφύγιό του». Ερμηνεύοντας τα ψέματα της Μελίνας, ως βαθιά αγάπη για τον Σήφη, ο Αχιλλέας «αφήνεται» στο φλερτ της Αλεξίας, δίχως να υπολογίσει όμως την ξαφνική επιστροφή της Μελίνας σπίτι τους.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 140ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ- Μ. ΤΡΙΤΗ 15/4

Η Μελίνα συγκλονίζεται από την εικόνα που αντικρίζει όταν μπαίνει ξαφνικά μέσα στο σπίτι και βλέπει τον Αχιλλέα και την Αλεξία σε τρυφερή στιγμή! Αμέσως βγαίνει έξω και φεύγει τρέχοντας. Όταν επιστρέφει η σύγκρουση με τον Αχιλλέα θα είναι μοιραία…. Η Δάφνη εξομολογείται στον Μάρκο το πόσο της έχει λείψει η μητρική στοργή και πόσο νοσταλγεί τη μητέρα της, ειδικά τώρα που είναι έγκυος. Ο Σήφης επιστρέφει στο σπίτι του και ανακοινώνει πως αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο. Η είδηση ότι ο φάκελος της δολοφονίας του εμπόρου ναρκωτικών άνοιξε πάλι στη Θεσσαλονίκη, αναστατώνει τον Μάρκο και τρομοκρατεί την Αγγελική. Ο Νεκτάριος ζητάει από τη Δήμητρα να τον συνοδεύσει στην Αυστρία, προκειμένου να βρει περισσότερα στοιχεία για τη βιολογική του οικογένεια.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 141ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ- Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16/3 

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας είναι πληγωμένοι. Υποφέρουν αβάσταχτα και η «παρεξήγηση» μοιάζει να μην τελειώνει εύκολα αυτή τη φορά. Μπροστά στην ιδέα μιας πιθανής φυλάκισης του Μάρκου, η Δάφνη καταρρέει, ενώ η Αγγελική τρέμοντας για τα χειρότερα, ζητάει απ’ την Αναστασία να σταθεί στην κόρη της αν συλληφθεί. Την ίδια στιγμή, ο Διαμαντής κάνει τις δικές του κινήσεις. Η αγωνία του Σήφη, κορυφώνεται όσο πλησιάζει η μέρα που θα κάνει το χειρουργείο και μόνο η παρουσία της Μελίνας δίπλα του τον ηρεμεί. Ο Μηνάς, υποστηρίζει μια επανασύνδεση του Σήφη με τη Μελίνα κι έρχεται σε κόντρα με τη Βασιλική, που θέλει την καλή της φίλη πάντα ζευγάρι με τον Αχιλλέα. Δήμητρα και Νεκτάριος φεύγουν για ένα ταξίδι αστραπή στην Αυστρία, προκειμένου να βρουν στοιχεία γύρω απ’ την υιοθεσία. Ο Γιώργος στο άκουσμα ότι η Μελίνα συμπαραστέκεται στον Σήφη, καταρρέει μπροστά στα μάτια της κόρης του. Ένα πρόσωπο-φάντασμα αγωνιά για τον Σήφη και παρακολουθεί, εν αγνοία όλων, την εξέλιξη της υγείας του, μέσω… του Μάρκου.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 142ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ-Μ. ΠΕΜΠΤΗ 17/4 

Μια μέρα πριν το χειρουργείο του Σήφη, η αγωνία για την έκβαση της επέμβασης κορυφώνεται. Η Μελίνα είναι συνεχώς δίπλα του, ενώ στην Κύπρο ο Αχιλλέας εξακολουθεί να είναι έξαλλος μαζί της, καθώς θεωρεί ότι τον έχει προδώσει. Ο Νεκτάριος με τη Δήμητρα επιστρέφουν από την Αυστρία προβληματισμένοι από τα όσα έχουν μάθει σχετικά με τη βιολογική οικογένεια του Νεκτάριου. Στο μεταξύ ο μυστηριώδης άγνωστος φαίνεται να στενεύει τον απειλητικό κλοιό γύρω από την οικογένεια Ματθαίου και κάποιος που θα μπει κρυφά στον κήπο το βράδυ, θα ανησυχήσει πολύ τον Αχιλλέα. Η γιαγιά, θέλοντας να ενώσει και πάλι οριστικά τον Νεκτάριο με τη Δήμητρα, αναγκάζεται να διώξει τη Χριστίνα από το σπίτι. Στα Χανιά, η Δάφνη ανησυχεί πολύ για την υπόθεση του Μάρκου, σχετικά με τον παλιό φόνο στη Θεσσαλονίκη, καθώς κάποιος φαίνεται πως τους έχει βάλει στο στόχαστρο.   

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 143ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ – Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4  

Μη αντέχοντας την απόρριψη, η Χριστίνα παίρνει την μεγάλη απόφαση και αποκαλύπτει στον Αχιλλέα ένα μυστικό που κουβαλάει, το οποίο θα αναστατώσει και πάλι τη ζωή του Νεκτάριου. Κι ενώ ο άγνωστος άνδρας είναι έτοιμος να πυροβολήσει τον Νεκτάριο, ξαφνικά αιφνιδιάζεται από ένα γεγονός. Η Εύα αγνοεί παντελώς τις προειδοποιήσεις της Κωνσταντίνας και προχωρά τη συμμαχία με την Αλίκη, προκειμένου να εκδικηθεί τον Μηνά. Κι αφού έχει παρακολουθήσει τις κινήσεις της Κωνσταντίνας, ο Μανωλιός εισβάλει έξω φρενών στο σπίτι της και επιτίθεται στον Βαγγέλη. Η Δάφνη συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον Μάρκο, αφού παρά τη σκληρή στάση του Διαμαντή απέναντί της, εκείνη εξακολουθεί να τον υπερασπίζεται. Παράλληλα ο Διαμαντής προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι μυστηρίου της πρώην γυναίκας του με τις νέες πληροφορίες που λαμβάνει. Η Ευρυδίκη προσπαθεί μέσω της Δήμητρας να τρυπώσει στο σπίτι των Ματθαίων, ώστε να υλοποιήσει τα σχέδιά της. Ο Αχιλλέας θα κάνει μια ξαφνική προσέγγιση στη Μελίνα. Το χειρουργείο του Σήφη έχει τελειώσει και όλοι μαζί περιμένουν με μεγάλη αγωνία να μάθουν αν πέτυχε ή όχι….

newest oldest most voted
Notify of
rytrbtny909gbcbvhbnv ngtttt5yght56
Guest
rytrbtny909gbcbvhbnv ngtttt5yght56

yhhhu768yyttgftfttytyygffgdvdtfdfdffffffhhuiioiui776tdffjk987g