Δούκισσα Νομικού: «Δεν δημοσιοποιώ ούτε κρύβω την προσωπική μου ζωή”

0
3
Δούκισσα Νομικού Δεν δημοσιοποιώ ούτε κρύβω την προσωπική μου ζωή
Όμορφη, ταλαντούχα και με μια συνεχή διάθεση να καταπιάνεται με νέα πράγματα. Αυτά ίσως να μπορούν να χαρακτηρίσουν με λίγες λέξεις την Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή παρουσιάστρια φωτογραφίζεται και μιλά στο περιοδικό Glow και την Σόνια Ταλαντινού, για όλα όσα έχει κάνει, αλλά και ετοιμάζεται να κάνει…

//
 
“Δεν έκανα τίποτα με πίεση. Νιώθω ευλογημένη που κάνω μια δουλειά που έχω επιλέξει και υπεραγαπώ. Σίγουρα, κάποιες προτάσεις που μου έγιναν με ξάφνιασαν, όπως για τον κινηματογράφο ή το θέατρο, όμως, θέλησα να τις αξιοποιήσω, να γνωρίσω νέα πράγματα και να δοκιμαστώ. Δεν έχω κρύψει πως είμαι ανοιχτή σε τέτοιου είδους προκλήσεις που με βοηθούν να εξερευνώ τον εαυτό μου και τις δυνατότητές μου. Τώρα με μαθαίνω καλύτερα!”, δηλώνει η Δούκισσα με τον αυθορμητισμό που την διακρίνει. 

//
 
Η ίδια πρωταγωνίστησε φέτος για πρώτη φορά στο θέατρο, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το ρόλο της “ωραίας Ελένης”: “Το μέλλον είναι απρόβλεπτο κι επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, κάτι που ένιωσα έντονα φέτος. Και μπορεί να υπήρξαν πολλά θέματα, όμως, είχα την τύχη να είμαι μέλος μιας εκπληκτικής ομάδας και με ατελείωτες πρόβες, νομίζω πως τα πήγαμε καλά. Την μεγαλύτερη χαρά την εισπράττω βλέποντας τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που έρχονται στο θέατρο. Στο τέλος κάθε παράστασης αυτό που παίρνω απ’ τον κόσμο είναι μοναδικό”. 

//
 
Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, την ρωτούν για ποιο άλλο πρόγραμμα θα έκανε φέτος τα “χαρτιά” της; και απαντά: “Μου αρέσει πολύ το The Voice και συγκεκριμένα ο ρόλος του coach! Θα ήθελα να κάτσω σ’ αυτήν την καρέκλα και να πατάω το κουμπί, αλλά ο ρόλος που μου αρμόζει είναι αυτός της υποψήφιας (γέλια)! Στο διαγωνιστικό κομμάτι απόλαυσα πολλούς που συμμετείχαν μ’ εξαιρετικό ταλέντο”.
 
Τέλος, όσον αφορά στα προσωπικά της, είπε: “Δεν έχω διαλέξει ούτε να δημοσιοποιώ ούτε να κρύβω την προσωπική μου ζωή. Έχω επιλέξει, όμως, να την προστατεύω, αλλά παράλληλα και να τη ζω”.