ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το τελευταίο τηλεφώνημα μιας μαθήτριας: «Γιαγιά νομίζω ότι θα πεθάνω»!

0
6
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το τελευταίο τηλεφώνημα μιας μαθήτριας Γιαγιά νομίζω ότι θα πεθάνω

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια μιας μαθήτριας λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της στο ναυάγιο της Νότιας Κορέας, που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης με κομμένη την ανάσα!

84AOA6HN.jpg
Η μικρή Park Ji Yoon σύμφωνα με το Bloomberg, την ώρα που το πλοίο βυθιζόταν φέρεται να πήρε την γιαγιά της τηλέφωνο και με τρομοκρατημένη φωνή να της είπε: «Γιαγιά νομίζω ότι θα πεθάνω. Το πλοίο βυθίζεται και κρεμιέμαι από τα κάγκελα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά της επιχειρούσε συνεχώς να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της. Όμως η μόνη φορά που την βρήκε στο τηλέφωνο, της είπε ότι πρέπει να κλείσει.

140416063507-01-sk-ship-0416-horizontal-gallery.jpg
Λίγη ώρα αργότερα, η 74χρονη γιαγιά της έλαβε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό της από την εγγονή της, το οποίο περιείχε μόνο ένα γράμμα και από τότε η τύχη της αγνοείται!

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η μικρή δεν ήθελε να πάει εκδρομή, καθώς φοβόταν τα πλοία!!!Μάλιστα, η οικογένειά της την έπεισε υποστηρίζοντας πως θα το μετάνιωνε και πως ήταν ευκαιρία να πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της.

«Την πιέσαμε να πάει» λέει η γιαγιά, «γιατί θα το μετάνιωνε αν δεν πήγαινε με τα παιδιά, και τώρα το μετανιώνουμε εμείς» αναφέρει χαρακτηριστικά η 74χρονη.

Από τους 459 επιβαίνοντες τα 293 άτομα, στην πλειοψηφία τους μαθητές που πήγαιναν εκπαιδευτική διαδρομή αγνοούνται, ενώ στους 6 έχουν αυξηθεί οι νεκροί!

TTLHDE83.jpg