Ελένη Μενεγάκη για το γάμο με Λάτσιο: “Είδατε τα χαΐρια μου”

3
1
Ελένη Μενεγάκη για το γάμο με Λάτσιο Είδατε τα χαΐρια μου

Ευκαιρία δεν χάνει η Ελένη Μενεγάκη απ΄ότι φαίνεται να μακαρίζει την ατυχία της για τον γάμο της με το Γιάννη Λάτσιο και την κατάληξη που έχουν πάρει τα πράγματα. Έτσι, για άλλη μια φορά όταν η συζήτηση πήγε σε σχέσεις δεν δίστασε να πετάξει το καρφί της.

Η Κατερίνα Ζαρίφη παρουσίασε μια έρευνα για το πως να κάνει κάποιος την ερωτική του σχέση από απλή πιο σοβαρή, δηλαδή να πάει ένα βήμα παρακάτω και όταν έκανε την ερώτηση στο πάνελ συμπεριλαμβάνομένης της Ελένης «θέλετε η σχέση σας να πάει από το απλό στο σοβαρό;», δεν απάντησε. Έτσι, η Ζαρίφη είπε «η μεσαία γιατί δεν απαντά» για να της το πετάξει η Ελένη που το είχε έτοιμο: «Η μεσαία δεν απαντάει, γιατί όταν είχε απαντήσει πριν από χρόνια, τα είδατε τα χαΐρια της, πάμε παρακάτω». Το χιούμορ της Ζαρίφη δεν θα μπορούσε να αφήσει τέτοια ατάκα να πέσει κάτω και της είπε ότι «απαντήσει δεν απαντήσει θα είναι στα blogs για 3.5 μήνες».

newest oldest most voted
Notify of
αβγδ
Guest
αβγδ

Μια χαρά τα κατάφερε ,ούτε γάτα ούτε ζημια…

φι
Guest
φι

Του Λά.τ.σιου τα χαϊρια είδαμε.

κοράκι
Guest
κοράκι

Αχαριστία είναι αυτό.Δεν πήρε ένα στραβόξυλο που της έκανε τη ζωή μαρτύριο, πήρε έναν κανονικό άνθρωπο που στην πορεία δεν ταίριαξαν ή βγήκαν άλλα.