Ανδρέας Γεωργίου: «Ο έρωτας για μένα είναι η απόλυτη εγκεφαλική επικοινωνία με έναν άνθρωπο»

3
0
Ανδρέας Γεωργίου Ο έρωτας για μένα είναι η απόλυτη εγκεφαλική επικοινωνία με έναν άνθρωπο

Αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί και ταυτόχρονα σκηνοθετεί μία πολύ επιτυχημένη σειρά, το Μπρούσκο. ΟΑνδρέας Γεωργίου μίλησε για τον έρωτα και το ρόλο που παίζει στη δική του ζωή.

«Έχω ενθουσιαστεί πολλές φορές, αλλά έχω ερωτευτεί λίγες. Ο έρωτας για μένα είναι η απόλυτη εγκεφαλική επικοινωνία με έναν άνθρωπο και όταν συμβαίνει όχι απλά “μεθάω”, γίνομαι τύφλα». Είναι, όμως, έτοιμος τώρα να ερωτευτεί ξανά; «Αυτό δεν μπορείς να το προγραμματίσεις, όταν συμβαίνει δεν ξέρεις από πού σου έρχεται και συνήθως έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις».

Όσο για το αν η Ελένη Βαϊτσου είναι από τις γυναίκες που μπορεί να ερωτευτεί, απάντησε στο ΟΚ!: «Μπορώ να σου πω ότι υπήρξαν γυναίκες στη ζωή μου που δεν περίμενα να τις ερωτευτώ και όμως τις ερωτεύτηκα. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη και αυτή είναι η μαγεία της, να ζεις και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή όπως έρχεται».

newest oldest most voted
Notify of
ερως ανικατε μαχαν
Guest
ερως ανικατε μαχαν

κοινοτυπιες/κοινοτοπιες ποιοτητας τσιχλοφουσκας

!!!!!!!
Guest
!!!!!!!

Πλούσια τα ελέη του, παρά@@@νο το πανδελόνι του, ονειροπόλες οι πινελιές του φωτοσοπίστα? Αυτά είναι τα ουσιαστικά ερωτήματα στην ζωή@@@

φι
Guest
φι

Άνθρωπο, όχι γυναίκα 😉