Ξεψύχισε 43χρονος στο ταξί του

0
1
Ξεψύχισε 43χρονος στο ταξί του

Το δικό της δράμα ζει από χθες, η οικογένεια του 43χρονου Λαρισαίου ταξιτζή Αντώνη Τάχατου που βρέθηκε νεκρός στον δρόμο χθες το πρωί.

Ο 43χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, εντοπίσθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση των οδών Αεροδρομίου και Πενταλόφου στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, στις 7 χθες το πρωί, από διερχόμενο συμπολίτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με εκτιμήσεις, βρέθηκε στην περιοχή μετά από κούρσα και πρέπει να είχε αποβιώσει νωρίτερα αφού το ταξί του (Α 10) βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία με τα φώτα αναμμένα, ενώ ο ίδιος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα.Το γεγονός μάλιστα ότι δεν συνήθιζε να δουλεύει βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανησυχήσει η σύζυγός του η οποία τον αναζητούσε – μάταια – όλο το βράδυ προχθές, μέσω κινητού τηλεφώνου και μέσω του κέντρου των ταξί Λάρισας.

Τον 43χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του που σύμφωνα με τους γιατρούς οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Από την ΕΛ.ΑΣ., αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια θα προσδιορισθούν από την αναμενόμενη ιατροδικαστική έκθεση.