Ησαΐας Ματιάμπα-Τάκης Ζαχαράτος: Συνεργασία έκπληξη

0
2
Ησαΐας ΜατιάμπαΤάκης Ζαχαράτος Συνεργασία έκπληξη

Είναι τραγουδιστής, έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ και τώρα κάνει το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη. ΟΗσαΐας Ματιάμπα είναι πολυτάλαντος αφού έχει κερδίσει και στο Dancing with the stars, ενώ αποδεικνύει συνεχώς ότι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Αυτή τη φορά θα τον δούμε σε ρόλο έκπληξη στο νέο επεισόδιο της σειράς του Λάκη ΛαζόπουλουΔια Ταύτα.  Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε, επίσης σε ρόλο έκπληξη, τον Τάκη Ζαχαράτο.

Τίτλος επεισοδίου είναι Το λίθο μπαλέτο και η υπόθεσή του έχει ως εξής: Ο εξωτικός χορός της Ρωσίδας χορεύτριας Σβετλάνας, πρώην μπαλαρίνας των Μπολσόι, προκαλεί δονήσεις. Όχι όμως δονήσεις πάθους αλλά σεισμικές γιατί ζυγίζει όσο όλο το ένδοξο μπαλέτο μαζί. Η Σβετλάνα είναι τώρα παντρεμένη με τον Σταύρο και κατοικούν σε ένα ετοιμόρροπο νεοκλασσικό. Στον κάτω όροφο μένει η Νάνσυ, τρανσέξουαλ και  άσπονδη εχθρός της Ρωσίδας. Η Σβετλάνα χορεύει, ο σοβάς ξεκολλάει απ’ το ταβάνι του κάτω ορόφου και πέφτει στο κεφάλι του Άραβα πελάτη της Νάνσυς προκαλώντας του αμνησία. Στο δικαστήριο ο καθένας αναλύει το δράμα του: Η Ρωσίδα διατείνεται ότι «κάπως πρέπει να χορέψει», η τρανς ότι «κάποιος πρέπει να πληρώσει» και ο Άραβας ότι «κάπου έπρεπε να βρίσκεται …..αλλά δεν θυμάται που»!

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 23/04 στις 21:00. Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.