Ινδονησία: Την βίαζαν παππούς, πατέρας και γιος

3
1
Ινδονησία Την βίαζαν παππούς πατέρας και γιος

Τρεις γενιές ανδρών συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για το βιασμό μιας καμαριέρας!

Μια Ινδονησιανή γυναίκα πήγε στην Ταϊβάν προκειμένου να εργαστεί ως καμαριέρα σε ένα σπίτι και να φροντίζει μια ηλικιωμένη γυναίκα. To κατάπτυστο τρίο των αντρών άρχισε να βιάζει τη γυναίκας αρχής γενομένης από τον παππού της οικογένειας.

Ο ηλικιωμένος άντρας βίαζε την καμαριέρα και της έδινε 16 δολάρια κάθε φορά. Το αποτρόπαιο έγκλημα επιδεινώθηκε όταν ο 45χρονος γιος του ηλικιωμένου άρχισε κι αυτός τη σεξουαλική επίθεση εναντίον της γυναίκας.

Αργότερα, ο εγγονός, ο οποίος είναι μόλις 15 ετών,
βίασε επίσης την νεαρή κοπέλα. Η δοκιμασία της τελείωσε μόνο όταν είχε κερδίσει αρκετά χρήματα για να πληρώσει τα τέλη που οφείλονται ως αλλοδαπή εργαζόμενη στο γραφείο που της έδωσε τη δουλειά.

Στη δίκη, οι τρεις άντρες ισχυρίστηκαν ότι η καμαριέρα τους αποπλάνησε, προσθέτοντας ότι είχε συμφωνήσει να εκτελέσει σεξουαλικές υπηρεσίες για τα χρήματα.

Ωστόσο, ο δικαστής αξιολόγησε τα αποδεικτικά στοιχεία και αποφάσισε ότι η γυναίκα δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της.

Ο παππούς, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης για 43 κατηγορίες βιασμού, ο 45χρονος γιος του καταδικάστηκε σε 9 έτη για 35 κατηγορίες βιασμού , και ο εγγονός στάλθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.

newest oldest most voted
Notify of
ΟΥΣΤ
Guest
ΟΥΣΤ

ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ

κολασμενη
Guest
κολασμενη

πως τη βιαζαν αφου το δεχοταν και πληρωνονταν για καθε πραξη Το δεχτηκε τοσο καιρο πηρε τοσα λεφτα κανονικα επρεπε να την πιασουν γιατι ασκουσε παρανομα το επαγγελμα της ιεροδουλης

...
Guest
...

ΖΏΑ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@