Ευαγγελία Αραβανή: «Αν μου έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο ότι θα είμαι με τον Ηλία θα του απαντούσα ‘αποκλείεται’»

0
7
Ευαγγελία Αραβανή Αν μου έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο ότι θα είμαι

Είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες και μία από τις γυναίκες που θα ήθελε κάθε άντρας στο πλευρό του. Ο τυχερός σε αυτή την περίπτωση είναι ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος είναι μαζί με τηνΕυαγγελία Αραβανή εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα η σχέση τους είναι σοβαρή.

Οι δυο τους, αν και γνωρίζονται αρκετά χρόνια, μόλις τα τελευταία χρόνια έγιναν ζευγάρι. Ο λόγος; «Μπορεί να γνωριζόμασταν κοινωνικά, αλλά δεν είναι ότι κάναμε και παρέα. Αν, δηλαδή, μου έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο ότι θα είμαι με τον Ηλία θα του απαντούσα ‘αποκλείεται’. Μάλιστα, στην αρχή, όταν με προσέγγισε, πίστευα ότι το ενδιαφέρον του ήταν φιλικό.Ευτυχώς, πολύ σύντομα, μου έδειξε ότι δεν με βλέπει έτσι, γιατί δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί η σχέση αν είχε περάσει σε φιλικό επίπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια που ξεκίνησαν ως φίλοι, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου έχει συμβεί.», δήλωσε η Ευαγγελία Αραβανή στο Down Town Κύπρου.

Ο Ηλίας Βρεττός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η σχέση του με το μοντέλο είναι η πιο σοβαρή που είχε μέχρι τώρα στη ζωή του. Ισχύει το ίδιο και για την Ευαγγελία; Η ίδια τόνισε: «Ποτέ δεν μου άρεσαν τα χαζοφλερτάκια και γενικότερα οι δεσμοί μου ήταν μακροχρόνιοι, αλλά πιστεύω κι εγώ ότι αυτή η σχέση είναι η πιο σοβαρή που είχα μέχρι τώρα».