ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μαζιώτης πίσω από ληστεία σε τράπεζα στην Αχαΐα!

0
3
ΕΚΤΑΚΤΟ Ο Μαζιώτης πίσω από ληστεία σε τράπεζα στην Αχαΐα

Μετά από εκτεταμένες έρευνες που έκανε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ταυτοποίησε το DNA του καταζητούμενου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη με το βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε σε κάλυκα που προήλθε από πυροβολισμό – με ανθρωποκτόνο πρόθεση – σε βάρος αστυνομικού, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας στις 10 Μαρτίου σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας!

Στις φωτογραφίες που θα δείτε ο άνδρας με την περούκα και τα γυαλιά πιθανολογείται πως είναι ο Νίκος Μαζιώτης.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας σε συνδυασμό με αποτελέσματα που προέκυψαν από εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ανακοινώνεται ότι:

Το βιολογικό υλικό που βρέθηκε σε κάλυκα που προήλθε από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια της ληστείας στην Αχαΐα, ταυτίζεται με το βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε πληθώρα αντικειμένων που κατασχέθηκαν:

  • κατά τη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», σε οικία επί της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια Αττικής, όπου διέμεναν οι καταζητούμενοι τρομοκράτες ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος και ΡΟΥΠΑ Παναγιώτα
  • σε διαμερίσματα – κρυσφύγετα, επί των οδών Μηδείας 7 και Πάρου στην Κυψέλη και Σαραντόγλου 35 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που χρησιμοποιούσε η ίδια τρομοκρατική οργάνωση
  • σε «γιάφκα» επί της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, όπου βρέθηκε το σύνολο σχεδόν του οπλισμού καθώς και προκηρύξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας»


Το ίδιο βιολογικό υλικό ανιχνεύθηκε και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης (όχι ιδιοκτησίας του), με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΙ-4209.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την προαναφερόμενη ένοπλη ληστεία στη Κλειτορία Αχαΐας στις 10 Μαρτίου σε υποκατάστημα τράπεζας στις οποίες εμφανίζονται δύο δράστες.
Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα παρακαλείται να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.