«Συνειδητοποίησε πρώτη φορά ότι ο μπαμπάς δεν είναι μόνο δικός της!»

4
2
Ρουβάς για κόρη του Συνειδητοποίησε πρώτη φορά ότι ο μπαμπάς δεν είναι μόνο δικός της

«Δεν χάνω την ευκαιρία να απολαμβάνω την αγάπη του κόσμου.Ο κόσμος ήταν υπέροχος. Αισθάνομαι γεμάτος» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς μετά το τέλος της συναυλίας του στην Αθήνα.

Η Κάτια Ζυγούλη ήταν εκεί για να τον απολαύσει με τον Σάκη να παραδέχεται για τη σύντροφό του: «Η Κάτια ήθελε να έρθει για να περάσει καλά, εκτός του ότι με στηρίζει και είναι μαζί μου σε ότι κι αν κάνω».

Σχετικά με την μεγάλη του κόρη Αναστασία, ο Έλληνας σταρ περιέργραψε: «Η Αναστασία ήρθε χθες στη τζενεράλε. Ήθελε να συμμετέχει στην παράσταση. Κάποια στιγμή ήρθε η Σταυριάννα, η οποία παίζει ένα σόλο με κιθάρα κι ήταν η Αναστασία πάνω στη σκηνή και μου λέει: “Μπαμπά, όταν έρθει αυτή η κοπέλα να παίξει κιθάρα, πρέπει να πάω πιο μπροστά. Δεν φαίνομαι! Είμαι πιο μικρή από σας και δεν φαίνομαι!»

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε: «Στην Ολυμπία όταν την είχα ανεβάσει στη σκηνή, είχε ρίξει τόσο κλάμα. Συνειδητοποίησε πρώτη φορά ότι ο μπαμπάς δεν είναι μόνο δικός της!»

newest oldest most voted
Notify of
Δηλαδη η Κατια ειναι
Guest
Δηλαδη η Κατια ειναι

φυσικη καταξανθη?

ss
Guest
ss

kouklaki

ΑΠΟΡΙΑ
Guest
ΑΠΟΡΙΑ

ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ; ΑΠΟ ΜΑΜΑ Ή ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΑ;

κοράκι
Guest
κοράκι

Ρουβά προσγειώσου, άκλειστα τέσσερα ήταν το κοριτσάκι και κατάλαβε ότι ο μπαμπάς δεν ήταν μόνο δικός της;μπρος σε τόσο κόσμο και φωνές, τι ήθελες να κάνει; έκλαιγε είτε απο φόβο, είτε απο ντροπή.Αλλά…, μία φαν σου έμεινε, πρέπει να την υποστηρί@@@ις.