«Κύμα» Βουλγάρων τουριστών στην Ελλάδα

2
5
Κύμα Βουλγάρων τουριστών στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο σε «νούμερο ένα» τουριστικό προορισμό μεταξύ των Βούλγαρων πολιτών.

Ταξίδια αναψυχής στην Ελλάδα έκαναν τουλάχιστον 260.000 Βούλγαροι, όπως γράφουν οι τοπικές εφημερίδες, επικαλούμενες στοιχεία της συνοριακής αστυνομίας της χώρας.

«Πενήντα εκατομμύρια ευρώ έχουν ξοδέψει οι Βούλγαροι στην Ελλάδα στο διάστημα από 1-6 Μαΐου» αναφέρει, σήμερα, στο πρωτοσέλιδό της η δημοφιλής ημερήσια εφημερίδα της Σόφιας «24 Ώρες», επικαλούμενη εκτιμήσεις των τουριστικών πρακτορείων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, 85.000 Βούλγαροι τουρίστες έμειναν τουλάχιστον για δύο με τρεις διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα κατά το περασμένο εορταστικό (για τη Βουλγαρία) εξαήμερο.

«Οι γείτονες κατάφεραν να δελεάσουν τους συμπατριώτες μας με ελκυστικά τουριστικά πακέτα, άψογες υπηρεσίες και καλό φαγητό» σχολιάζει η εφημερίδα.

«Η δημοσιογραφική μας έρευνα έδειξε, ότι όλη η Βόρεια Ελλάδα, όπως και τα νησιά του Ιονίου, είχαν γίνει «βουλγαρική επικράτεια» τις περασμένες έξι μέρες» τονίζεται σε άλλο σημείο.

Ας ελπίσουμε ότι οι τουρίστες θα «ψηφίσουν» Ελλάδα και φέτος το καλοκαίρι.

newest oldest most voted
Notify of
βρωμανε τα χνωτα τους
Guest
βρωμανε τα χνωτα τους

ελεος με τους ζητουλες βουλγαρους που μας τους παρουσιαζουν και για επιτυχια

O.M.G
Guest
O.M.G

χαμός στη β.Ελλάδα από Βούλγαρους τουρίστες..Ειδικά στη Θάσο που ήμουν την πρωτομαγιά..οι Βούλγαροι με τις τζιπάρες τους γέμισαν τα ferry……