Σέρρες: Ηλικιωμένος διακινούσε χασίς που έθαβε στην αυλή του!

0
1
Σέρρες Ηλικιωμένος διακινούσε χασίς που έθαβε στην αυλή του

Έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του 75χρονου υπόπτου, αλλά δεν βρήκαν ούτε ίχνος από ναρκωτικά – Αστυνομικός σκύλος ανέλαβε να… «βγάλει το φίδι από την τρύπα»

Ηλικιωμένος διακινούσε χασίς που έθαβε στην αυλή του!

Χρειάστηκε να… σκάβουν για αρκετή ώρα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για να εντοπίσουν τον αυτοσχέδιο «τάφο» στον οποίο είχε θαμμένες μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης ένας ηλικιωμένος, για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε το προϊόν του!

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του 75χρονου υπόπτου, αλλά δεν βρήκαν ούτε ίχνος από ναρκωτικά! Όμως, ήταν σίγουροι για τις πληροφορίες τους κι έτσι ειδοποίησαν την υπηρεσία τους να στείλει ειδικά εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, ο οποίος ανέλαβε να… «βγάλει το φίδι από την τρύπα»!

Μέσα σε έναν μικρών διαστάσεων διαμορφωμένο ειδικά χώρο, το σκυλί αντέδρασε θετικά μυρίζοντας το έδαφος. Οι αστυνομικοί πήραν τα… φτυάρια και άνοιξαν λάκκο, μέσα στον οποίο ανακάλυψαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 738,9 γραμμαρίων και μία μηχανική ζυγαριά. Μετά από αυτά, πέρασαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ κατέσχεσαν 100 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.