Συνελήφθη ιδιοκτήτης λούνα παρκ που δεν είχε άδεια λειτουργίας!

1
4
Συνελήφθη ιδιοκτήτης λούνα παρκ που δεν είχε άδεια λειτουργίας

​Ιδιοκτήτης λούνα παρκ συνελήφθη στην Χαλκίδα γιατί λειτουργούσε τις εγκαταστάσεις του χωρίς άδεια.

Όι άδειες παραχωρήσεις χώρων που δίνονται στους επιχειρηματίες για λούνα παρκ μετά το τραγικό δυστύχημα στο Ελληνικό ανακαλούνται από τις αρμόδιες αρχές.

Κλειστό λόγω έλλειψης άδειας. Στη παραλία της Χαλκίδας ο οργανισμός λιμένος του νόμου Ευβοίας ο οποίος είχε παραχωρήσει τον χώρο για λούνα παρκ μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ανακάλεσε την απόφαση του και σαν να έφτανε αυτό το λιμενικό οδήγησε τον ιδιοκτήτη στο αυτόφωρο γιατί δεν είχε άδεια λειτουργίας.

«Με συνέλαβαν και ένιωσα ο μεγαλύτερος εγκληματίας!» είπε ο ίδιος .

Όμως η καλή κατάσταση των εγκαταστάσεων δεν αλλάζει την ουσία γιατί ο έλεγχος πρέπει να γίνεται από την ειδική επιτροπή η οποία θα πιστοποιεί και την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων και να δίνεται η άδεια λειτουργίας πριν τις χρησιμοποιήσουν μικρά παιδιά.

Ο επιχειρηματίας των λούνα παρκ στην Χαλκίδα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στο καθεστώς που επικρατεί στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Από την δημοτική ανώνυμη εταιρεία που εκμεταλλεύεται την περιουσία του δήμου Χαλκιδέων μάθαμε ότι ανακλήθηκε η άδεια παραχώρησης του χώρου μέχρι να πάρουν την άδεια λειτουργίας του λουνα παρκ.

Όσο για τον δήμαρχο Ελληνικού όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα με τον θάνατο του 13χρονου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει τη έγγραφη απολογία του η οποία θα σταλεί στην γενική γραμματεία αποκεντρωμένης διοίκησης της Αττικής.

newest oldest most voted
Notify of
ε
Guest
ε

καλα του κανανε τον εδει@@@ στο σταρ που μαλλον ηταν γνωστοσ του γιατι λεγανε οτι δεν εφταιγε αυτοσ με το στημενο ρεπορταζ του το καημενο…και εδειχνε πλανα και εκτοσ που δεν ειχε αδεια , ειχε παιχνιδια διπλα στην θαλσσα χωρισ ενα φραχτη…να φυγει το παιδι να πεσει μεσα στο νερο…αλλα στο σταρ τουσ δικουσ τουσ τουσ βγαζουν λαδι