Η μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη ξεσπά: «Παίξατε άτιμα κυρία Γκολεμά. Οφείλετε δημόσια συγγνώμη στην οικογένειά μου»

39
3
Η μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη ξεσπά Παίξατε άτιμα κυρία Γκολεμά Οφείλετε δημόσια συγγνώμη στην οικογένειά μου

Το σχόλιο της Ντέπυς Γκολεμά μέσα από την προσωπική της στήλη στην Real Life για τη… δήθεν ασθένεια που προκάλεσε την απουσία της Ελεονώρας Μελέτη από την εκπομπή πυροδότησαν την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Ωστόσο, εκτός από την ίδια, η μητέρα της, Μαρία, αντέδρασε εξίσου έντονα, στέλνοντας στην τηλεκριτικό μια… αυστηρή επιστολή , μέσω του προσωπικού blog της Ελεονώρας, στο must online.

Αναλυτικότερα, η οικοδέσποινα του Μελέτησέ το έγραψε «Δεν είχα σκοπό να απαντήσω στην Γκολεμά. Βαριέμαι.Έχει καλοκαιριάσει, έχω άλλη διάθεση. 
Έχω διάθεση να ερωτευτώ, να κάνω καλά τη μέση μου για να επιστρέψω σύντομα στη θάλασσα, να βγω, να διασκεδάσω. Δεν έχω καθόλου διάθεση να ασχολούμαι με τις προκλήσεις που δέχομαι να δώσω σημασία σε ανθρώπους. Αυτά είναι τεχνάσματα, είναι μπανανόφλουδες, είναι …”παιχνίδια”. Και τα βαριέμαι…. Η μητέρα μου όμως, για πρώτη φορά ενοχλήθηκε. Τόσα χρόνια απλά η λάσπη την παίρνει ξόφαλτσα. Έχει μάθει και εκείνη απλά να ακούει και να μην νιώθει. Αυτή τη φορά είδα την οργή στα μάτια της, την έπιασα να κάνει τηλέφωνα ώστε να βρει έναν τρόπο να εκφράσει την απογοήτευση της. Στο τέλος μου ζήτησε τη βοήθεια μου, γιατί δεν γνωρίζει κανέναν άλλον από τον χώρο. Μου ζήτησε να φιλοξενήσω στη στήλη μου μία επιστολή που ήθελε να απευθύνει η ίδια στην Γκολεμά. Αρνήθηκα. Στην αρχή αντέδρασα γελώντας, κάτι που την εξόργισε ακόμα περισσότερο. Πίστευα ότι το πρωί θα το είχε ξεχάσει. Γύρισα σπίτι και είχε ήδη γράψει την επιστολή. 
Δέχτηκα να της δώσω βήμα, πρώτον γιατί διαβάζοντας την επιστολή, με άγγιξε, και δεύτερον δεν πρόκειται για δική μου απάντηση στη Γκολεμά. Εξακολουθώ να μην απαντώ… Ξέρω ξέρω… θα κατηγορηθώ , θα επικριθώ που δέχτηκα να δημοσιοποιηθεί η επιστολή, ίσως κάποιοι πουν ότι η Ελεονώρα φώναξε τη μαμά της για να καθαρίσει – λες και η δική μου γλώσσα δεν είναι η καταλληλότερη-…  Δε βαριέσαι…. Μασάει η κατσίκα ταραμά; Ακολουθεί λοιπόν η επιστολή της μητέρας μου, κυρίας Μαρίας Μελέτη, στη Γκολεμά. Εγώ κάπου εδώ σας αφήνω…» και συνέχισε με την επιστολή της μητέρας της:

«Αξιότιμη (;) κυρια (;) Γκολεμά, 
Με έκπληξη ενημερώθηκα πως σε πρόσφατη δημοσίευση που κάνατε στη στήλη σας, που παραδόξως φιλοξενείται από μία αξιόπιστη εφημερίδα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού, -κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει ιδιαίτερα προσεκτική σε αυτά που μεταφέρετε, όχι ως προσωπική σας άποψη, ( εξάλλου τηλεκριτικός αυτοτιτλοφορείστε) αλλά σαν είδηση, αποκαλύψατε πως το παιδί μου, η Ελεονώρα Μελέτη, το …”έπαιξε” άρρωστη 3 μέρες, ακολουθώντας γραμμή Μαλέλη για να πετύχει μεταγγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. 
Δεν θα σχολιάσω το ανυπόστατο της πληροφορίας σας. Αυτό θα το κάνει η κόρη μου ή τα γεγονότα, όταν έρθει η ώρα , όπως άλλωστε έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν, τόσο από την ίδια όπως και από άλλους συναδέφλους της, όσον αφορά στην περίπτωση σας. 
Σε εκείνο που θα σταθώ είναι η ανιθηκότητα σας, να αφήνετε αιχμές για ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας ενός ανθρώπου, τον οποίο πληρώνεστε για να κρίνετε και να σχολιάζετε επαγγλεματικά και μόνο. 
Προφανώς κρυφά από την οικογένειά μας, παρακολουθείτε ιατρικώς την κόρη μου και μάλλον γνωρίζετε και προσωπικά τον ιατρικό της φάκελο, άρα και την πραγματικότητα για το σοβαρό πρόβλημα της Ελεονώρας με τη μέση της, γι αυτό και θέλησατε να δημοσιοποιήσετε την επιστημονική σας γνωμάτευση, αποδίδοντας το πρόβλημα της σε «παιχνίδι». Σε παιχνίδι στρατιγικής. 
Γνωρίζοντας προσωπικά τους πραγματικούς θεράποντες ιατρούς της κόρης μου, δεν αναγνώρισα ανάμεσά πουθενά εσάς, ενώ όπως πληροφορήθηκα ουδέποτε αναζητήσατε να κάνετε ρεπορτάζ συγκεντρώνοντας στοιχεία προκειμένου να προβείτε στη γνωμάτευση σας, η οποία –γνωμάτευση- θα ήθελα πραγματικά να ήταν αληθινή για να μη βλέπω τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, την κόρη μας να υποφέρει χρόνια τώρα και να σφαδάζει από πόνους σε περιόδους κρίσης. 
Ως αναγνώστρια απλά και μόνο, γνωρίζω ότι ένας δημοσιογράφος για να γράψει ή να πει “κάτι” θα πρέπει να το ξέρει. Να το γνωρίζει και να το έχει διασταυρώσει από τις πηγές του. Ειδικά όταν αυτό το “κάτι”, έχει να κάνει με τόσο σημαντικά θέματα, όπως τα ζητήματα της υγείας ενός ανθρώπου. 
Κάτι ανάλογο είχα νιώσει και το 2008 όταν, ενώ η Ελεονώρα σάπιζε από β αιμολυτικό στρεπτόκκοκο, σε όλο το λαιμό, μπαινοβγαίνοντας για μήνες σε ένα νοσοκομείο, διάφοροι «δημοσιογράφοι» έβγαιναν στις τηλεοράσεις κι έλεγαν ότι «το παίζει άρρωστη για να χωρίσει βελούδινα με τον ΑΝΤ1». 
Τότε, είχα πέσει με τα μούτρα όπως κάθε μάνα, πάνω από το πρόβλημα του παιδιού μου και δεν με αφορούσε το παραμικρό. 
Όταν η Ελεονώρα έγινε καλά, πίστεψα ότι είχα βιώσει την «ακρότητα» του επαγγελματικού της χώρου και πως δεν υπήρχαν πλέον άλλα περιθώρια κάποιος να πειράξει και να βλάψει περισσότερο το παιδί μου μέσα από χυδαία ψέματα. 
Πιστεύοντας λοιπόν ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη κακοήθεια από εκείνην, σαν μάνα είπα ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανέναν να παίζει με την υγεία της κόρης μου. 
Έπεσα έξω… 
Αν είστε μητέρα κυρία Γκολεμά, εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείτε να σηκώνετε το παιδί σας στα 35 του σαν να είναι δύο χρονών παιδιάκι για να πάει υποβασταζόμενο και με τη συνοδεία σας, έστω και μέχρι την τουαλέτα. 
Εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσετε την αγωνία του αν το παιδί σας θα μπορεί να περπατήσει σύντομα –όπως συνέβη στην Ελεονώρα την περασμένη εβδομάδα. 
Εύχομαι να μην νιώσετε ποτέ απόγνωση όταν το παιδί σας, σας ζητάει να κάνετε κάτι για να μην νιώθει πόνο και εσεις να μην μπορείτε να βοηθείσετε, όπως άλλωστε ούτε και οι παυσίπονες ενέσεις μέσα στη σπονδυλική στήλη. 
Εύχομαι να το παιδί σας να μην νιώσει ποτέ την πίεση που βιώνει το δικό μου παιδί, που ενώ ήταν ακούνητο σε ένα κρεβάτι, το μόνο που την ένοιαζε ήταν το πότε θα πάει στη δουλειά της για να μην δίνει δικαιώματα σε κακοήθεις όπως εσείς, να εκμεταλλεύονται την απουσία της για να στοιχειοθετούν ηλίθια ανυπόστατα σενάρια εναντίον της, με στόχο να τη θίξουν ηθικά και επαγγελματικά. 
Παίξατε άτιμα κυρία Γκολεμά, και δεν δείχνετε μόνο παντελή έλλειψη σεβασμού σε έναν άνθρωπο άρρωστο, αλλά τον θίγετε πρωτίστως ηθικά, λέγοντας τον υποκριτή, όπως θίγετε ηθικά και εμάς, την οικογένεια της, που με την λογική σας, υποθάλπτουμε την Ελεονώρα, προωθώντας τα “παιχνίδια“ της. 
Αν έχετε λοιπόν έστω και ίχνος συνείδησης του τι προκάλεσατε σε μια μάνα, αν έχετε έστω και ίχνος ειλικρίνειας, απαιτώ να μου προσκομίσετε τα στοιχεία εκείνα που γνωρίζετε και σας κάνουν να γράφετε ότι το παιδί μου είναι καλά και «το παίζει άρρωστη». Για να χαρώ κι εγώ. Να μην ανησυχώ για την εξέλιξη του προβλήματος της κόρης μου. 
Αλλιώς, οφείλετε να ζητήσετε στην οικογένεια μου συγγνώμη δημοσίως. 
Δεν με ενδιαφέρει το αν είστε αναξιόπιστη ή όχι, δεν σας κρίνω επαγγελματικά. 
Ούτε με ενδιαφέρει αν ή πως κρίνετε παγγελματικά την κόρη μου. Να το κάνετε όσο σκληρά θέλετε. Γνωρίζουμε ποιό είναι το παιδί μας, και η ίδια έχει οχυρωθεί πολύ καλά για κάθε μοφής παράσιτο. 
Σαν μάνα σας κρίνω κυρία Γκολεμά. Κι σαν άνθρωπο. 
Ζητώ είτε τις αποδείξεις σας για ένα μεγάλο θέμα που φέρατε στην επιφάνεια, είτε τη συγγνώμη της, για ένα τόσο μεγάλο ψέμα. 
Το χρωστάτε ηθικά στην οικογένεια μου, αλλά και στον εαυτό σας, γιατι είναι αρετή για έναν άνθρωπο, να αναγνωρίζει τα λάθη του. 
Σας ευχαριστώ, μετά τιμής 
Μαρία Μελέτη.»

newest oldest most voted
Notify of
σιγα καλε
Guest
σιγα καλε

θα σκισεις κανα καλτσον…για την μανα της μελετη το λεω,πολυ τραγικα το πηρε το θεμα,καλα λεει μια πιο κατω,ας αφησει τις εποιστολες κι ας δωσει καμια συμβουλη στην κορη της,γιατι εχει @@@φυγει.

ε
Guest
ε

To αν η Μελέτη θαλάσσια σπορ και δεν κάνει για την υγεία της είναι άλλο θέμα.Όσες καπνίζουν δηλαδή και είναι πολλές αν τους πει η μάνα τους μην καπνίζεις θα το κάνουν;και μας φταίει η Μελέτη με τα θαλάσσια σπορ;Για αρρώστιες να κάνει μόκο η άσχημη τηλεκριτικός.

**
Guest
**

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΠΟ 0:55-11:17. ΑΝ ΕΣΤΕΛΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ; Η ΓΚΟΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Μ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ. Η ΜΑΝΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ…) ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ //ΜΑΓΚΙΕΣ//, ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ…

έλεος
Guest
έλεος

δεν ντρέπονται να μιλάνε έτσι για θέματα υγείας;Και να τα αμφισβητούν;Ένα σωρό γυναίκες έχουν περάσει και μέση και ινομυώματα κλπ.Γιατί να λέει ψέμματα η Μελέτη;

αβγδ
Guest
αβγδ

Η υγεία είναι το παν βέβαια,αλλά όλο αυτό που έγινε,βούτυρο στο ψωμί για τη Μελέτη και την κατρακύλα εκπομπή της.

.
Guest
.

ολες αυτες που ειναι αχωνευτες εκ γενετης και κυριως αποτυχημενες γιατι δεν ασχολουνται με τιποτα αλλο εκτος τηλεορασης; και οι τηλεκριτικοι επισης. να Ξεραν ποσο μα ποσο αδιαφορος ειναι ο μικροκοσμος τους στο θεατη. και μετα απορουν που τους κραζουν οπου σταθουν κι οπου βρεθουν

μινα
Guest
μινα

καταντια η γεροντοκορη @@@φτυλιζεται και @@@φτυλιζει και την μανα της για να ακούγεται τρατζικ

1
Guest
1

στειλε κυρια μου εξωδικο, κατά μανα κατά κορη ιδιες νουμεραντζες

ιστορικό υγείας ελεονόρας μελέτη
Guest
ιστορικό υγείας ελεονόρας μελέτη

κάθε τέτοια εποχή κάτι παθαίνει η μελέτη. Μια τα λαιμά της(επί πρωινού καφέ)τότε που την κόψανε, μια τα μάτια της που έπαθε μόλυνση απ τους φακούς, μια από το ινομύωμα, η μέση δυο φορές τον χρόνο…Μήπως η τηλεοραση της δημιουργεί ψυχοσωματικά; Φύγε κοπέλα μου, κάνε κάτι άλλο, εσύ ερείπιο θα γίνεις σε λίγα χρόνια

μυαλό κουκούτσι
Guest
μυαλό κουκούτσι

Προς μάνα της Ελεονόρας : να της πεις να μην κάνει σερφ αν θέλεις να την βοηθήσεις. Δεν επιτρέπεται να κάνει κανένα τέτοιο άθλημα, μόνο ειδική γυμναστική.

μαμάαααα
Guest
μαμάαααα

α είναι οικογενειακό το πρόβλημα…

ολια
Guest
ολια

βρε παιδια εγω ν πω κατι σχετικο ασχετο?οταν πηγε η μελετη στο πρωινο γτ φορεσε τοσο ψηλα παπουτσια και δν βγηκε με ενα τζινακι κι ενα φλατ παπουτσακι?απο την στιγμη που εχει τοσο σοβαρο προβλημα που δεν ειναι παι@@@-γελασε?τζαμπα θ τραβη@@@ πονο μετα..

κιντάτος
Guest
κιντάτος

ωραιες μυτες λιγο πιο μεγαλες ηθελα

εχε
Guest
εχε

@Evelyn εκτενομενα χαχαχα

Evelyn
Guest
Evelyn

Δεν είμαι φαν της Ελεονώρας αλλά θέλω να πω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο στη μητέρα της που με λόγο εμπεριστατωμένο που δείχνει ήθος και παιδεία απάντησε στην Γκολεμά (την οποία προσωπικώς δεν συμπαθώ όπως και όλους τους (τηλε)κριτικούς γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να – θεωρείς ότι – κάνεις παραγωγική δουλειά τη στιγμή που απλώς κρίνεις κάτι που παρήγαγαν άλλοι). Μπράβο και πάλι στην κα Μελέτη που υπερασπίστηκε την κόρη της χωρίς λαϊκισμούς και υπερβολές αλλά με επιχειρήματα αρτίως διατυπωμένα.

Guest
Guest
Guest

Μπορει να φαινεται απιστευτο αλλα κι εγω εχω ατελειες…

θεια
Guest
θεια

Guest εισαι καπνιστρια; δεν το περιμενα αυτο απο σενα.

Guest
Guest
Guest

Εγω εχω ασθμα και απαγορευεται το καπνισμα μιας και θα επιδεινωσει την κατασταση μου, πως η αλλη με το τοσο σοβαρο προβλημα στην μεση κανει surfing δεν το καταλαβαινω@@@

ραυ
Guest
ραυ

Και πως κανει σερφιγκ με τοοσο σοβαρό πρόβλημα με τη μέση;

orgasm
Guest
orgasm

Το πιο ωραιο για τη γκολεμα το ειχε πει παλια ο μικρουτσικος. σε συνεντευξη της ντεπυς με τιτλο ‘ειμαι η ντεπυ και μολις τελειωσα (ηταν της μοδας η πετρουλα τοτε), ειχε απαντησει ‘πολυ φοβαμαι οτι η ντεπυ δεν τελειωσε ποτε’.

!
Guest
!

Η γκολεμα απαντησε τελικα??

ω
Guest
ω

πολυ πολυ σωστα αν και δεν την παω μια την μελετη ως δημοσιογραφο και στυλ ειμαι υπερ της κινησης αυτης της μητερας της.αν δεν στηρι@@@ις το παιδι σου οταν δεχεται τετοια προσβολη ποτε θα το κανεις?

...
Guest
...

η γκολεμα σχολιασε στο προφιλ του δημοσιογραφου – γλειφτη διασημων για μια ειδηση, Βασιλη Μπουζιωτη και εκεινος απαντησε οτι δεν πρεπει να ασχολειται με γυναια και τσολια , εννοωντας την Μελετη. αν ομως εκεινος ειχε την αναγκη για ενα αποκλειστικο της Μελετη, θα την ειχε ολη μερα στον επαινο και το γλειψιμο οπως ολους τους ηθοποιους για να του δινουν αποκλειστικα ενω απο πισω τους θαβει

ΧΑ
Guest
ΧΑ

αν η γκολεμα εχει λιγο φιλοτιμο και θελει να λεγεται ανθρωπος,οφειλει να βγει δημοσια και να ζητησει δημοσια συγνωμη.καλο θα ηταν να περιορισει λιγο τις μα….ες που λεει κατά καιρους.

Σκουπιδια ειδησεις. Φοβερο θεμα, κατηγορησε η Γκολεμα την Μελετη οτι δεν κατουρησε μονο, εχεσε κι ολας. Τι μαλακιες.
Guest
Σκουπιδια ειδησεις. Φοβερο θεμα, κατηγορησε η Γκολεμα την Μελετη οτι δεν κατουρησε μονο, εχεσε κι ολας. Τι μαλακιες.

.

μαμα
Guest
μαμα

η μάνα καλά τα είπε αλλά η κόρη θα έπρεπε να την είχε ενημερώσει ότι η κα Γκολεμά δεν έχει παιδί και να μην απευθύνεται σαν αυτήν σαν να είναι μάνα γιατί και αυτό είναι το ίδιο ανήθικο

ό
Guest
ό

πολυ χαμος για το τιποτα νονορα μου…Εισαι αρρωστη οκ το εμπεδωσαμε..Θα κανεις και την μεταγραφη σου τωρα στο σκαι και ολα οκ.Τι καθονται μωρε και σκανε για μια μα.λακια που ειπε μια τυχαρπαστη απορω;;

αθηνα
Guest
αθηνα

Ρε παιδια τι εχει σπουδασει η γκολεμα και τι σημαινει επάγγελμα τηλεκριτικος και με θεματα υγειας δεν παιζουμε μονο για λιαγκα και σκορδα γραφει τα καλυτερα τυχαιο ειναι αυτη αμεροληπτη τηλεκριτικος οπως αποκαλειται μονη της σε λιγο θα εχουμε επαγγελμα σελεμπριτι

ευγε
Guest
ευγε

Kαλα της τα πε.Δεν κανουμε ιντριγκα με την υγεια του αλλου.Ολοι το @@@ρουμε πια , οτι εχει προβλημα υγειας η Μελετη. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.

1971
Guest
1971

αν και θεωρω οτι η γκολεμα ειναι ευστοχη τηλεκριτικος αυτη την φορα εκανε λαθος γιατι εμπλε@@@ τα επαγγελματικαμε τα προσωπικα και σαν μανα δινω ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ δεν εχει κανενας το δικαιωμα θιγει το θεμα υγειας ακομα και αν ειναι δημοσιο προσωπο

ργδγδφφφ
Guest
ργδγδφφφ

Οι πιο πολλοι δημοσιογραφοι γραφουν προχειρα, εύπεπτα και λαϊκίστικα διοτι τα τραβαει και ο οργανισμος μεγαλου τμηματος του πληθυσμου. Διοτι εχει ελλειψη παιδειας. Μη παμε μακρυα. Ας κοιτάξουμε ποσο τακτ ευγενεια και λεπτοτητα διακρινει τους ελληνες οδηγούς. Α@@@στοι. Και δε ντρεπονται για την αγενεια. Α@@@στη μαζα, α@@@στοι ταγοι, α@@@στοι λειτουργοι σε μεγαλο ποσοστο. Η μαμα Μελετη, εδει@@@ ότι εχει επιπεδο πανω από τον μεσο ελληνικο ορο.

Η Βανδη ειναι της Φιλοσοφικης
Guest
Η Βανδη ειναι της Φιλοσοφικης

μην το @@@χναμε, ασχετ απου ειναι τραγουδιστρια. Η μανα τα ειπε καταπληκτικα και δειχνει μορφωση και επιπεδο

Γιαννάκης
Guest
Γιαννάκης

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η “πένα ” μάνας και κόρης . Το επίπεδο δεν κρύβεται και την ευφράδεια λόγου την θαυμάζω . Παρεπιμπτοντως ,και η Βανδή με εντυπωσίασε στο voice με την ευχέρεια λόγου

μινα
Guest
μινα

πολυ καλα τα ειπε η μητερα της. πολυ αξιοπρεπης κυρια. ουστ γκολεμα σιχαμενη

μπραβο της
Guest
μπραβο της

κυρια.πλουσιος και εμπεριστατωμενος λογος.συγχαρητηρια γιατι υπερασπιζεται το παιδι της με επιχειρηματα και ηθος χωρις να υποπεσει σε υβρεις και λαικισμους

Κανονικα θα πρεπει για να
Guest
Κανονικα θα πρεπει για να

κρατησει λιγο προσωπο, αλλα ποιος @@@ρει

κοράκι
Guest
κοράκι

και κάποιος που ”στρίμω@@@” τη Γκολεμά, θα ζητήσει συγνώμη;

Επιτελους ανεβηκε
Guest
Επιτελους ανεβηκε

διαβαστε, αξιζει

φωτοσοπ
Guest
φωτοσοπ

Αλλη φωτο της μανας δε βρηκατε?