Πουλάει προσωπικά αντικείμενα για να ζήσει ο Ανδρέας Μπάρκουλης

0
3
Πουλάει προσωπικά αντικείμενα για να ζήσει ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Στο «σφυρί» βγάζει η οικογένεια Μπάρκουλη προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού, καθώς η άσχημη οικονομική κατάσταση, που βιώνουν πολλοί Έλληνες, την έχει φέρει στα όρια της εξαθλίωσης! Μάλιστα, ζήτησαν από τον Διονύση Ζάχο να επιστρέψει το βιολί που του είχε χαρίσει ο ηθοποιός, με το οποίο έπαιζε στο «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα» με την Ρένα Βλαχοπούλου, προκειμένου να τεθεί κι αυτό προς πώληση.

Ο άλλοτε γόης του ελληνικού κινηματογράφου, εκτός από τα προβλήματα υγείας που έχει, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από την ασιτία, ενώ, λόγω της δύσκολης κατάστασης, ο 12χρονος γιός του, Νίκος, πάσχει από κατάθλιψη και παρουσιάζει σημάδια αδυναμίας.


Η οικογένεια Μπάρκουλη αποφάσισε να πουλήσει προσωπικά αντικείμενα προκειμένου να αγοράσει τα προς το ζην. Στα αντικείμενα αυτά περιλαμβάνονται το βιολί με το οποίο έπαιζε στη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα» και προ μηνών είχε χαρίσει στον μίμο Διονύση Ζάχο κατά την διάρκεια της παράστασής του, ένας μεγάλων διαστάσεων πίνακας με τον ηθοποιό σε παράσταση του «Άμλετ» στο Εθνικό Θέατρο και ένας χρυσός σταυρός.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο star.gr, ο γνωστός μίμος επιβεβαίωσε πως του ζητήθηκε να επιστρέψει το βιολί και πρόσθεσε: «δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ. Για μένα είχε τεράστια συναισθηματική αξία και ευχαριστώ τον Ανδρέα που μου έκανε αυτή την τιμή, αλλά για την οικογένειά του έχει πλέον ακόμα μεγαλύτερη αξία». Παράλληλα, μέσω του star.gr ο Διονύσης κάλεσε τους ανθρώπους του θεάτρου και του πενταγράμμου να βοηθήσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «απευθύνω έκκληση προς όλους για να βοηθήσουμε, όχι μόνο τον θρύλο Μπάρκουλη, αλλά και το παιδί Μπάρκουλη».