ΑΠΙΣΤΕΥΤO:Έχασε 41 κιλά κατά τη διάρκεια ταξιδιού και δεν μπορούσε να επιστρέψει σπίτι

0
10
ΑΠΙΣΤΕΥΤO Έχασε 41 κιλά κατά τη διάρκεια ταξιδιού και δεν μπορούσε να επιστρέψει σπίτι

Ένας παχύσαρκος μποξέρ, ο Ρος Κόνορ, από τη Βρετανία, έζησε μια απίστευτη ιστορία που θα έχει να την διηγείται στα παιδιά του. Βλέπετε ο 33χρονος άνδρας έχασε περίπου 41 κιλά κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ταϊλάνδη και δεν μπορούσε να επιστρέψει σπίτι του, αφού οι τελωνειακοί στο αεροδρόμιο δεν πίστευαν ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος με τη φωτογραφία του διαβατηρίου του.

xontros1.jpg

Ο Ρος είχε φτάσει 133 κιλά και αποφάσισε να πάει για ένα χρόνο στην Ταϊλάνδη και να λάβει μέρος σε μια κατασκήνωση φυσικής αγωγής.

Πήγε λοιπόν στα νησιά Πουκέτ και ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις στο Μουάι Τάι και το Κικ Μπόξινγκ με αποτέλεσμα να χάσει 41 ολόκληρα κιλά.

xontros2.jpg

Κι αν και χάρηκε πάρα πολύ που κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, η χαρά του βγήκε ξινή όταν πέρασε από τον τελωνειακό έλεγχο στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Βρετανία.

Εκεί οι άνδρες που πραγματοποιούσαν τον έλεγχο των στοιχείων των επιβατών δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που είχαν μπροστά τους, ήταν ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που απεικονιζόταν στο διαβατήριο.

xontros3.jpg

Συνέλαβαν λοιπόν τον σαστισμένο Ρος, τον ανέκριναν και τελικά πείστηκαν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, όταν εκείνος τους έδειξε μια σειρά από φωτογραφίες που είχε τραβήξει τον εαυτό του και αποδείκνυαν ότι είχε χάσει πάρα πολλά κιλά.

xontros4.jpg

Η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του ανακουφισμένος.