Ελένη Βαΐτσου: «Είμαι αρκετά ρεαλίστρια για να καταφέρει η επιτυχία να με παραμυθιάσει»

0
5
Ελένη Βαΐτσου Είμαι αρκετά ρεαλίστρια για να καταφέρει η επιτυχία να με παραμυθιάσει

Με τη δημοσιότητα πώς τα πάει η Ελένη Βαΐτσου;

Θέλησε να μπεις σε έναν χώρο με πολλά «φώτα», γιατί της άρεσε και η προβολή; «Η προβολή δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά νομίζω πως αυτό πάει πακέτο με την τηλεόραση. Είναι αναπόφευκτο. Δεν νιώθω ακόμη πολύ άνετα σε ζωντανές συνεντεύξεις, ούτε όταν βρίσκομαι με πολύ κόσμο ή όταν εισβάλλουν στα προσωπικά μου» τόνισε στο TV Έθνος
-Ενα νέο παιδί όπως εσύ για να μπορέσει να σταθεί στον χώρο και να κάνει μια καλή αρχή πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι τι;
«Προσγειωμένο!»
-Το γεγονός ότι το πρώτο σου βήμα στον χώρο γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία σε αγχώνει;
«Δεν αγχώνομαι δεδομένου πως δεν σκέφτομαι ποτέ το μέλλον, αλλά προσπαθώ να ζω το παρόν. Νομίζω όμως πως κάθε δουλειά, ακόμη κι αν δεν είναι επιτυχημένη, έχει κάτι να σου δώσει. Εγώ με αυτό πορεύομαι κι όχι με το τι νούμερα κάνει.»
-Η επιτυχία ήρθε στην πόρτα σου αμέσως. Ενιωσες να σε… ζαλίζει;
«Είμαι αρκετά ρεαλίστρια για να καταφέρει η επιτυχία να με παραμυθιάσει και να αρχίσω να πετάω στα σύννεφα.»
-Υποθέτω πως γνωρίζετε τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και σας θέλουν ζευγάρι. Το συγκεκριμένο γεγονός σας ενόχλησε ή ήταν αναμενόμενο λόγω της επιτυχίας της σειράς;
Ανδρέας Γεωργίου: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για μένα κάτι τέτοιο. Δεν μου κάνει, εντύπωση αφού είναι στο παιχνίδι κι αυτά!
Ελένη: Τον πρώτο καιρό δεν με ενόχλησε γιατί είχα συνηθίσει το να χρεώνουν σχέσεις σε οποιοδήποτε νέο τηλεοπτικό ζευγάρι και το περίμενα. Τώρα, 9 μήνες μετά είναι ενοχλητικό και κουραστικό!
-Ο χώρος των lifestyle περιοδικών, εκπομπών, ακόμα και site είναι… αδυσώπητος. Πόσο ψύχραιμα αντιμετωπίζεται την ιδέα να βλέπετε τη ζωή σας «στα μανταλάκια»;
Ανδρέας: Πλέον το έχω συνηθίσει. Φέτος είναι η 10η χρονιά που είμαι στον χώρο γιατί δούλευα και πριν στην Κύπρο, οπότε πλέον δεν μου προκαλεί αμηχανία. Σίγουρα θέλει γερό στομάχι, μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό.
Ελένη: Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για όσο βρίσκεσαι στην επικαιρότητα. Οταν τελειώσει η σειρά μάλλον θα σταματήσει κι αυτό. Την πρώτη φορά είναι τρομακτικό μετά απλώς δεν ασχολείσαι.