ΑΥΤΟΙ είναι οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία ζευγαριού στον Πειραιά!

1
0
ΑΥΤΟΙ είναι οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία ζευγαριού στον Πειραιά

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τριών αλλοδαπών έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονία ζεύγους που διαπράχθηκε στις 13-9-2012 στον Πειραιά.

Οι δράστες παρίσταναν τους ενοικιαστές διαμερίσματος του ζευγαριού και όταν εκείνοι τους έδειξαν το σπίτι δέχτηκαν θανάσιμες μαχαιριές. Η «συμμορία» δεν παρέλειψε να ληστέψει και το άτυχο ζευγάρι.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από δύο ή περισσότερους δράστες που ενώθηκαν για να διαπράττουν κλοπές ή ληστείες, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη εισόδου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) (επ) SELIMAJ ή GERDHUQI (ον) REXHEP ή LUCIANO του SAFET και της LIRJANA , που γεννήθηκε το 1979 στην Αλβανία.


B ) (επ) SELIMAJ (ον) EMILJANO του SAFET και της LIRJANA , που γεννήθηκε το 1981 στην Αλβανία.


Γ) (επ) MUSTAFA (ον) ERMIRA του BARDHYL και της RITA , που γεννήθηκε το 1989 στην Αλβανία.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

newest oldest most voted
Notify of
φ
Guest
φ

τι χλαπάτσες είναι αυτές;