Κλέλια Πανταζή: «Η Άννα Πολλάτου ήταν αδελφή μου»

0
6
Κλέλια Πανταζή Η Άννα Πολλάτου ήταν αδελφή μου

«Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πέρα από εμάς τι περνάμε αυτή τη στιγμή μόνο η οικογένειά της» σημειώνει στο Star η Κλέλια Πανταζή, μία από τα κορίτσια της ομάδας του ανσάμπλ , που το 2000 έφεραν το χάλκινο μετάλλιο στη χώρας μας  στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϋ. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη της.

«Όσο δυνατοί και να είμαστε και να έχουμε κερδίσει σε όλο τον κόσμο, δεν μας έχει προετοιμάσει  κανένας για αυτό το πράγμα. Την απώλεια δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις.» συμπληρώνει η Κλέλια.

Η Άννα ονειρευόταν τη ζωή της στην Κεφαλλονιά. Το νησί της, ήταν πάντα στη σκέψη της. Ονειρευόταν κάποια στιγμή να γυρίσει  και να κάνει εκεί την οικογένειά της . 

Η Κλέλια και η Άννα στέκονταν δίπλα – δίπλα στο Σίδνεϋ, όταν το χάλκινο μετάλλιο  κρεμόταν στο στήθος τους!

«Έχουμε περάσει ολόκληρη ολυμπιακή προετοιμασία μαζί. Είναι από τα πιο δύσκολα που περνάει ένας αθλητής. Αυτό σε δένει. Αισθάνομαι ότι έχασα μια αδελφή. Σου στεκόταν σαν οικογένεια σου. Το ίδιο και εμείς. Επειδή έχουμε περάσει πολλές καταστάσεις μαζί στην ολυμπιάδα και αυτό που βιώσαμε ήταν μοναδικό, υπάρχουν κοινοί κώδικες. Με μια ματιά ήξερες τι ήθελε να σου πει.» τονίζει καταλήγοντας η Κλέλια.