Κώστας Δόξας: «Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή και αυτοπροτάθηκα»

2
0
Κώστας Δόξας Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή και αυτοπροτάθηκα

Δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα γι’ αυτόν και η συμμετοχή του στο YFSF ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για το κοινό. Η ισχυρή προσωπικότητά του, το χιούμορ του και κυρίως η ικανότητά του να μεταμορφώνεται σε άλλους χαρακτήρες για χάρη του show του ΑΝΤ1, τον έχουν κάνει ιδιαιτέρως αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό, που δεν διστάζει να του χαρίζει συχνά – πυκνά την πρωτιά.

Μεγαλύτερη έκπληξη όμως, είναι η δήλωσή του ότι δεν του έγινε πρόταση από το κανάλι για να συμμετάσχει, όπως γίνεται σε όλους τους παίκτες. Αντιθέτως, ο ίδιος επικοινώνησε με την παραγωγή και ζήτησε να συμμετέχει.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Δόξα, ο οποίος δήλωσε στο Down Town Κύπρου: «Είναι το κάτι άλλο, πέρα από κάθε προσδοκία που μπορεί να είχα – πολύ καλύτερα απ’ όσο φανταζόμουν. Πέρσι, όταν παρακολουθούσα το show, έλεγα μέσα μου: ‘ρε συ, Κώστα, αυτό πρέπει να το ζήσεις!’. Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να πάω στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια αυτοπροτάθηκα. (…) Ναι, βέβαια! Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή, τους ζήτησα ραντεβού και τους είπα ότι θα με ενδιέφερε πολύ να συμμετέχω κι εγώ».

Ο τραγουδιστής δείχνει να διασκεδάζει την συμμετοχή του όσο τίποτα, ενώ παραδέχτηκε δημόσια ότι δεν το μετανιώνει που… αυτοπροτάθηκε: «Γιατί, κακό είναι; Αυτοπροτάθηκα και δεν το μετανιώνω! Όση κούραση έχω μετά το live, τόσο γέλιο ρίχνουμε μετά όλοι μαζί. Όταν τελειώσει το παιχνίδι, πάμε όλοι μαζί για φαγητό και μετά για ύπνο απ’ ευθείας».

newest oldest most voted
Notify of
καταχαζος
Guest
καταχαζος

βλαμμενος

!
Guest
!

ταλενταρα και ακομπλεξαριστος.