Στον Σκορπιό γενέθλια, αλλά… χωρίς υψηλούς καλεσμένους

4
2
Στον Σκορπιό γενέθλια αλλά… χωρίς υψηλούς καλεσμένους

Τα γενέθλιά της στον Σκορπιό θα γιορτάσει η κόρη του Ρώσου κροίσου Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στις 4 Ιουνίου.

Μπορεί αρχικά να το είχε διαφορετικά στο μυαλό της το όλο θέμα με το πάρτι αλλά τελικά… αλλιώς της βγήκε. Η Κατερίνα Ριμπολόβλεβα είχε στο νου της ένα πάρτι με καλεσμένη τόσο την Beyonce όσο και άλλα ονόματα από τον χώρο της παγκόσμιας high society. Ωστόσο το όνειρό της δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, μιας και ο Σκορπιός δεν είναι έτοιμος ακόμα για να φιλοξενήσει ένα τόσο λαμπερό πάρτι. Η ελλιπής συντήρηση του νησιού και των εγκαταστάσεών του όλα τα χρόνια που πέρασαν, το έκαναν… ακατάλληλο προς τον παρόν για τόσο διάσημους και σημαντικούς καλεσμένους

 

newest oldest most voted
Notify of
βάσια
Guest
βάσια

Διοτι ως γνωστον.. οι υψηλοι καλεσμενοι, θελουν αλλες ανεσεις. Οι ταπεινοι ανθρωποι (αληθεια.. γνωριζει καναν τετοιον η Κατερινα ή θα @@@μεινει απο καλεσμενους;) βολευονται και σε ελλιπεις εγκαταστασεις.

χαχαχαχα
Guest
χαχαχαχα

3,2 δις έχασε ο τύπος το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία.Το έλεγαν στου Κωστόπουλου σήμερα και η Σπανού χάρηκε πολύ.Έλεγε καλά να πάθει αφού την παράτησε για άλλη.Ο Κωστό συμφώνησε αλλά έλεγε του πήρε πολλά.Το δέκα τοις εκατό έπρεπε κατά τον Κωστό.

μπαζουκας
Guest
μπαζουκας

πληρωνε…..

CK
Guest
CK

Μόλις χθες βγήκε η απόφαση του δικαστήριο εδώ στη Γενεύη για το διαζύγιο και ο ζάμπλουτος θα δώσει στην πρωην γυναίκα του πάνω από 3 δις ευρώ. Άρα ακυρα τα ακριβά πάρτυ.