Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Αν ήμουν παντρεμένη δεν θα είχα λάβει μέρος στο The Voice»

1
3
Μαρία Έλενα Κυριάκου Αν ήμουν παντρεμένη δεν θα είχα λάβει μέρος στο The Voice

«Κάποια στιγμή ένιωσα πως ήθελα να αποχωρήσω, αλλά είπα στον εαυτό μου πως το κάνω γιατί όλο αυτό μου δίνει ευτυχία. Με στήριξε και ο πρώην σύζυγός μου»

Η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1, καταφέρνοντας να κερδίσει την πρώτη θέση, βρέθηκε στην υπέροχη τηλεοπτική παρέα των «Καρντάσιανς» και μίλησε για τα εμπόδια που κατάφερε να ξεπεράσει για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και την καινούργια της πια ζωή.

«Όταν ήμουν στο σόου δεν μπορούσα να προγραμματίσω το χρόνο μου, αλλά τώρα, εκτός παιχνιδιού μπορώ. Τότε ήταν πολύ δύσκολα και ένιωθα και τύψεις. Ήθελα να πάω στα παιδιά μου και δεν μπορούσα. Κάποια στιγμή ένιωσα πως ήθελα να αποχωρήσω, αλλά είπα στον εαυτό μου πως το κάνω γιατί όλο αυτό μου δίνει ευτυχία. Με στήριξε και ο πρώην σύζυγός μου. Αν ήμουν παντρεμένη δεν θα είχα λάβει μέρος στο “TheVoice”», δήλωσε η τραγουδίστρια και μαμά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η μουσική με παίρνει σε άλλους πλανήτες. Την Παρασκευή, στον τελικό, πίστευα ότι θα κερδίσω».

Ποιον θα ήθελε η ίδια να δει νικητή; «Πιστεύω πως άξιζε να κερδίσει η Τζωρτζίνα. Αδικήθηκε που έφυγε. Την φοβόμουν από την αρχή, από τα blinds, με την καλή έννοια».

Η ίδια χαίρεται πολύ που κατάφερε τελικά να κυνηγήσει το όνειρό της –σε αυτό τη βοήθησε πολύ ο αδερφός της ο οποίος έστειλε αίτηση συμμετοχής στο σόου- και που γίνεται παράδειγμα σε γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση: «Λαμβάνω συνεχώς μηνύματα από γυναίκες που μου λένε “Έχω παιδιά και δεν έκανα αυτό που ήθελα” και τις λέω να το κάνουν γιατί τα παιδιά δεν θέλουν να βλέπουν δυστυχισμένες μανάδες».

newest oldest most voted
Notify of
φι
Guest
φι

Αφού, μωρή κατίνα, για να δειχτείς στον άντρα σου πήγες στο Voice. Ποιόν κοροϊδεύεις;;;