Οικογενειακή σπείρα με κλοπές και ναρκωτικά στη Βοιωτία

0
1
Οικογενειακή σπείρα με κλοπές και ναρκωτικά στη Βοιωτία

Πατέρας και γιοι συνελήφθησαν και προσήχθησαν για ανάκριση, η οποία συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρανομίες

Ιδανικός… μπαμπάς ήταν ένας 51χρονος που είχε μυήσει τους τρεις γιους του στη διακίνηση ναρκωτικών και τις διαρρήξεις σπιτιών, από τα οποία αποκόμιζαν αρκετά πλούσια έσοδα. Η δράση τους εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς, οι οποίοι τους συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού.

Με ταυτόχρονες έρευνες στο σπίτι του πατέρα όπου διέμεναν και οι μικρότεροι γιοι του ηλικίας 21 και 19 χρόνων, αλλά και σε αυτό του 27χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 68,9 γραμμαρίων. Πατέρας και γιοι συνελήφθησαν και προσήχθησαν για ανάκριση, η οποία συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρανομίες.

Ήδη εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που διέπραξαν πριν από δέκα ημέρες ο 19χρονος και ο 27χρονος στο σπίτι μιας 74χρονης στην περιοχή του Ορχομενού, από την οποία είχαν αρπάξει μία γυναικεία τσάντα στην οποία υπήρχαν 16.900 ευρώ, ένας φορητός υπολογιστής και διάφορα έγγραφα. Η οικογένεια της… παρανομίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.