Πατέρας κατηγορούμενου: “Άνανδρο που ο γιος μου χτύπησε τη Φαίη. Δε σηκώνεις χέρι σε ένα μπιμπελό”

0
6
Πατέρας κατηγορούμενου Άνανδρο που ο γιος μου χτύπησε τη Φαίη Δε σηκώνεις χέρι σε ένα μπιμπελό

Με την κατάθεση του πατέρα του κατηγορούμενου Βαγγέλη Στεφανάκη συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία της καλλονής Φαίης Μπάχλα, τον Απριλίο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

“Άνανδρο που ο γιος μου χτύπησε τη Φαίη, δε σηκώνεις χέρι σε ένα μπιμπελό”

Ο Μανώλης Στεφανάκης στην κατάθεσή του μίλησε για τον χαρακτήρα του γιού που ήθελε να γίνει μανεκεν, τη σχέση του με τις αδελφές Μπάχλα αλλά και τη νύχτα του περιστατικού.

Οπως χαρακτηριστικά είπε “μεγάλωσα τα παιδιά μου μαθαίνοντας τα να αγαπούν όλο τον κοσμο. Το σπίτι ηταν ανοιχτό για ολους. Πρώτα ηρθε η Μαρία Ελένη. Τον έφερνε με το αμαξι για να αλλαξει ρούχα και να πλυθεί. Τον περίμενε κατω στο αυτοκίνητο και της ειπα εγω μια μερα ελα πανω κοριτσι μου. Μετα έφερε τη Φαιη. Την είχα δει περίπου 10 φορές. Συζητούσαμε να τους βοηθήσω να ξεκινήσουν κατι στην Κρήτη που εχω κατι γκαρσονιέρες.

Σήκωσε το χερι και χτυπησε ενα κοριτσάκι με άνανδρο τροπο. Ενα μπιμπελο δεν το χτυπάς. Δεν το δέχομαι να σηκώσει χερι ο γιος μου σε γυναίκα.

Ο Στεφανάκης θελει να κάνει κόρη και να της δώσει το όνομα της Φαίης

Οπως κατέθεσε ο Μανώλης Στεφανάκης ο γιος του αγαπούσε τόσο πολύ τη Φαίη και έχει μετανιώσει τόσο πολύ για οτι συνέβη που θέλει να κάνει μια κόρη για να της δώσει το όνομα της Φαίης.

“Ο γιος μου είναι φωνακλάς, ήθελε να γίνει μανεκέν και φούσκωνε τα μπράτσα του για τα κορίτσια”

Ο πατέρας του Βαγγέλη Στεφανάκη αποκαλυψε και άλλα πράγματα για τον γιό του. Οπως χαρακτηριστικά είπε
“ο Βαγγέλης ήθελε να γίνει μανεκέν. Πήγαινε γυμναστήριο και φουσκωνε τα μπράτσα του για να αρέσει στις κοπέλες. Μάλιστα έπαιρνε και μια σκόνη οπως μου ειπε ο φαρμακοποιός.

Χαρακτήρισε τον γιο του “υπερκινητικό” και “φωνακλά” οπως ειναι το σόι της μάνας του” τονισε και πρόσθεσε “άμα κάποιος του βρίσει τη μανα πιστεύω θα τον χτυπούσε, αλλα την αδελφή του δεν την χτύπησε ποτέ παρα αυτα που γράφτηκαν”.

Για τη Φαίη και την Μαριαλενα ο πατέρας του κατηγορούμενου είπε πως δε γνώριζε αρχικά ότι ήταν αδελφές και επεσήμανε  “δεν ήξερα οτι είχαν συγγένεια. Δε ρωτησα ποτε τα επίθετα τους. Μετά την εμφάνιση της Φαίης στο σπίτι η Μαριαλένα δεν ξανάρθε. Τη Φαίη ο γιος μου την αγαπούσε, όταν του μιλούσαμε για αυτήν καθοταν τσολιάς”.

Ο τσακωμός που κατέληξε στην τραγωδία

Το φυτιλι για τον καυγά τον άναψε η Μαριαλένα σύμφωνα με τον πατέρα του κατηγορούμενου καθώς οπως είπε “άκουσα την Μαριαλένα οταν τηλεφώνησε στον Βαγγελη να του λέει “με αυτή τη μισοριξιά τα έχεις (εννοώντας τη Φαίη) που έχει πάει με όλους του φίλους σου;”Εκείνος πήρε τη Φαίη και της το είπε, μετά μίλησαν οι δυο αδελφές και μετά η Φαίη πήρε τον Βαγγελη και συναντήθηκαν.

Σχετικά με το θάνατο της Φαίης ο κύριος Στεφανάκης είπε πως ο γιος του του είπε πως από την πρώτη στιγμή το κορίτσι έπεσε λιπόθυμο πρόσθεσε ωστοσο “η γυναίκα μου οταν την είδε στο νοσοκομείο μου ειπε οτι είχε μαύρο ματι και τρεις δαχτυλιές στο μέτωπο και χτύπημα στο πίσω μέρος στο κεφάλι”.

“Ο Βαγγέλης δεν παραδόθηκε γιατί φοβόταν”

Για το βράδυ του μοιραίου ξυλοδαρμού της Φαίης που οδήγησε στον θάνατό της ο Μανώλης Στεφανάκης είπε οτι “ο Βαγγέλης δεν πήγε να παραδοθεί γιατί φοβοταν, ήταν τρομοκρατημένος και κοιμόταν σε παγκάκια. Μετα έμαθα οτι πήγε να εξομολογηθει. Φοβήθηκε, τον απείλησαν οτι θα τον σκοτώσουν μεσα ή εξω απο τη φυλακή. Μιλήσαμε την Κυριακη και τη Δευτερα μετα το συμβάν. Μου ζήτησε λεφτα για να βρει δωμάτιο σε εντατική σε ιδιωτική κλινική για τη Φαιη, 1200 ευρω. Απο τότε έκλεισε το κινητό και χάθηκε για σχεδόν δυο εβδομάδες. Μετα τη δεύτερη εβδομαδα μιλούσαμε μέσω κινητών των φίλων του”.

Η δίκη διεκόπη γιατί δεν προσήλθε μια βασική για την υποθεση μάρτυρας και θα συνεχιστεί στις 2 Ιουνίου.