ΣΟΚ: Ο παρθένος δολοφόνος σχεδίαζε να δολοφονήσει την μητριά και τον εξάχρονο αδελφό του

0
4
ΣΟΚ Ο παρθένος δολοφόνος σχεδίαζε να δολοφονήσει την μητριά και τον εξάχρονο αδελφό του

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τα αρρωστημένα σχέδια του 22χρονου Έλιοτ Ροτζερ, του «παρθένου δολοφόνου», όπως είναι πλέον γνωστός, ο οποίος άνοιξε πυρ και δολοφόνησε εν ψυχρώ έξι ανθρώπους.

Όπως προκύπτει μέσα από τις σελίδες του 141 σελίδων μανιφέστο του, ο Ρότζερ σχεδίαζε να δολοφονήσει την μητριά του και τον εξάχρονο αδελφό του, ο οποίος ασχολείτο ήδη με την υποκριτική  γιατί φοβόταν ότι μεγαλώνοντας θα γίνει πιο δημοφιλής  στα κορίτσια από εκείνον.

Ο 22χρονος ψυχασθενής περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ότι θα μαχαίρωνε το μικρό αγόρι μια μέρα πριν από την ομαδική εκτέλεση των συμφοιτητών του γιατί θα έλειπε ο πατέρας του σε επαγγελματικό ταξίδι.

«Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να σκοτώσω τον μικρό μου αδελφό γιατί τον τελευταίο χρόνο έχουμε έρθει πολύ κοντά και με σέβεται και με θαυμάζει. Πρέπει όμως να το κάνω… Αν δεν μπορώ να έχω μια ζωή γεμάτη απολαύσεις, τότε δεν μπορεί κανείς. Δεν θα τον αφήσω να ντροπιάσει την κληρονομιά μου. Για να τον σκοτώσω, θα πρέπει να σκοτώσω και την μητριά μου, αλλά αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να θυμηθώ όλα όσα έχει πει για μένα στο παρελθόν την ώρα που θα της μπήγω το μαχαίρι στον λαιμό», έγραφε ο νεαρός.

Για κάποιο λόγο όμως ο 22χρονος δολοφόνος δεν προχώρησε στο αρχικό του σχέδιο, αν και κανείς δεν ξέρει αν είναι ένα τυχαίο γεγονός ή το έκανε επίτηδες.

Ο Ρότζερ στο μανιφέστο του αποκάλυψε επίσης ότι η ιδέα να δολοφονήσει τον αδελφό του, του μπήκε τον Οκτώβριο, μετά από έναν καυγά που είχε με την μητριά του.

«Άρχισε να μου κοκορεύεται ότι ο αδελφός μου υπέγραψε συμβόλαιο με ατζέντη για να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτάκια στην τηλεόραση. Μου είπε ότι όταν φτάσει στην ηλικία μου θα είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός και ότι ήδη είναι πολύ κοινωνικός και ότι τον ζήλευα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα με τα κορίτσια και ότι θα χάσει την παρθενιά του σε μικρή ηλικία. Έπρεπε να κάθομαι και να ακούω αυτή τη σκύλα να μου λέει ότι ο μικρός μου αδελφός θα μεγαλώσει και θα απολαμβάνει την ζωή που πάντα ονειρευόμουν, αλλά έχασα», έγραψε.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ ειδικοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι προσπαθούν να αναλύσουν το ψυχολογικό προφίλ του δράστη που σκόρπισε τον θάνατο στη Σάντα Μπάρμπαρα.