Κατερίνα Καραβάτου: «Θα γίνει χαμός όταν γυρίσω σπίτι»

0
7
Κατερίνα Καραβάτου Θα γίνει χαμός όταν γυρίσω σπίτι

Ο σύζυγός της είναι ένας από τους τρεις κριτές του J2US. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, έδειξε ότι έχει την καλύτερη διάθεση να κρίνει τους συμμετέχοντες αλλά και ένα ιδιαίτερο χιούμορ.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz. Ο έρωτας μάλιστα δεν έχει φύγει από το ζευγάρι, αφού η παρουσιάστρια ακόμα ζηλεύει το σύζυγό της. Όλα ξεκίνησαν όταν οι συνεργάτες της στο Μες στην καλή χαρά, τη ρώτησαν για όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στο σύζυγό της και τηνΖέτα Μακρυπούλια.

Τα πειράγματα και τα αστεία τους έγιναν αφορμή να της κάνουν καζούρα, με την ΚατερίναΚαραβάτου να λέει μεταξύ άλλων: «Θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα στον Κρατερό και την Ζέτα; Παιδί μου τι λέτε, είναι χρόνια φίλοι με τη Ζέτα. Καθίστε γιατί θα γίνει χαμός όταν γυρίσω σπίτι. Ξαφνικά μου έρχεται τάση για εμετό και θέλω να φύγω. Τώρα μέχρι την τουαλέτα θέλω να πάω γιατί με πιάνει μια ναυτία. Αλήθεια τα λέτε αυτά»;

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ρωτήσει και τους τεχνικούς της εκπομπής, οι οποίοι εργάζονται και στο J2US: «Εσείς που είστε με τον Κρατερό κάθε μέρα, παίζει κάτι με τη Ζέτα; Αχ δεν είμαι καλά, εγώ θα εμπιστευτώ το σύζυγό μου».

Και πολύ καλά έκανε φυσικά, αφού λίγη ώρα μετά, ο Κρατερός Κατσούλης επικοινώνησε με τη σύζυγό του για να διαψεύσει όσα ακούστηκαν. «Με πήρε ο Κρατερός και μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν ισχύουν όλα αυτά που μου είπατε για την Ζέτα Μακρυπούλια. Σε ευχαριστώ αγάπη μου…», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια.