Ηλεία: Καβγάς γυναικών για τα μάτια ενός άνδρα

0
1
Ηλεία Καβγάς γυναικών για τα μάτια ενός άνδρα

Στο πόδι σηκώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το μεσημέρι της Πέμπτης, από τη διαμάχη που προέκυψε μεταξύ δύο γυναικών περίπου 40 με 45 ετών και που τις οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οπως γράφει το ilialive, οι υπόνοιες της μιας πως ο άντρας της την απατά με την άλλη, δημιούργησε ένα σκηνικό έντασης, που αν δεν βρίσκονταν με ψυχραιμία οι αστυνομικοί να καταφέρουν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ίσως η υπόθεση να έπαιρνε το δρόμο για το Αυτόφωρο.

Σε τεταμένο κλίμα οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα λόγω των υπονοιών της πρώτης. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο γυναίκες έφτασαν να πιαστούν στα χέρια έξω από το Τμήμα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τις χωρίσουν. Υπήρξε και παρέμβαση συγγενικών προσώπων για να ηρεμήσουν τα πράγματα μαζί με την απειλή των συλλήψεων από τους αστυνομικούς.

Τελικά αν και δεν «διαπιστώνεται» ούτε «βεβαιώνεται» το θέμα της απιστίας, οι τόνοι έπεσαν και από τις δύο πλευρές και τελικά οι γυναίκες αποχώρησαν από το Τμήμα μετά από ώρα διαμάχης.