Σταύρος Θεοδωράκης: «Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες -Δεν χρωστάει σε κανένα»

0
7
Σταύρος Θεοδωράκης Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες Δεν χρωστάει σε κανένα

Μέσω ανάρτησης στη σελίδα του κόμματος του στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστηρίζει πως το Ποτάμι δεν θα ακολουθήσει τις διαδρομές που υποδεικνύει ένα πανικόβλητο σύστημα. Μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά πως «Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες, δεν χρωστάει σε κανέναν».

Παράλληλα στο κείμενο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο συνέδριο του κόμματος αναφέροντας πως θα είναι «ανοιχτό, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα» και πως πραγματοποιείται «γρηγορότερα απ’ ό,τι πίστευαν οι φίλοι του και πιο αποτελεσματικά απ’ όσο ήλπιζαν οι αντίπαλοί του».

Το κείμενο που ανέβασε στο facebook o Σταύρος Θεοδωράκης

Φίλοι ξεκινάμε.
Ξεκινήσαμε ήδη δηλαδή, αλλά αυτή τη φορά θέλω να σας το φωνάξω και εγώ.
Το Ποτάμι, γρηγορότερα απ’ ό,τι πίστευαν οι φίλοι του και πιο αποτελεσματικά απ’ όσο ήλπιζαν οι αντίπαλοί του ετοιμάζει κιόλας ένα ανοιχτό, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, συνέδριο.
Ο εκλογικός μας άθλος – 6.6% σε 88 μέρες, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου «παλιά υλικά» – δεν μας βάρυνε, αντίθετα λειτούργησε απελευθερωτικά.
Ήδη εκατοντάδες φίλοι έχουν στείλει συγκεκριμένες απόψεις στον διάλογο που ξεκίνησε για τα προβλήματα της χώρας, χιλιάδες μέλη ετοιμάζονται να στείλουν αντιπροσώπους στο ανοιχτό συνέδριο της Θράκης.
Επισημαίνουν, προτείνουν, διορθώνουν. Ένας ζωντανός οργανισμός, απέναντι σε αραχνιασμένους εγκεφάλους που γκρινιάζουν και μεμψιμοιρούν.
Από τις 26 Φεβρουαρίου περπατώ, ακούω, απαντώ σε όλα τα σημαντικά. Όμως την όρεξη και την ορμή μου τη δίνετε εσείς. Δεν είναι τυπικό αυτό που σας γράφω. Είναι ακριβώς αυτό που νιώθω. Συνεχίστε λοιπόν.
Αγωνιστείτε, δημιουργήστε, αμφισβητήστε.
Στείλτε τους καλύτερους στο συνέδριο. Εκφράστε επιτέλους αυτά που χρόνια σκεφτόσασταν.
Όπως είπα το βράδυ των εκλογών: «Το Ποτάμι δεν χρωστάει σε κανένα». Σήμερα θα πρόσθετα «το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες». Δεν θα ακολουθήσουμε τις διαδρομές που μας υποδεικνύει ένα πανικόβλητο σύστημα.
Εσείς είστε το καινούργιο.
Απολαύστε το και ραντεβού στη Θράκη και σε όλα τα όμορφα που θα ακολουθήσουν.
Σταύρος
2 Ιουνίου