Μουτσινάς: «Να ναι καλά που φωτογραφίζει και τον κόλπο της και μπορούμε να συζητήσουμε»

0
5
Μουτσινάς για Ηλιάδη Να ναι καλά που φωτογραφίζει και τον

Να ξέρει και η κοπέλα ότι ξεκινάει ένα μεγάλο πάρτυ…

Η απόφαση της Αγγελική Ηλιάδη να δημοσιοποίησει τη γνωμάτευση του γυναικολόγου της για το μωρό που περιμένει με τον Σάββα Γκέντσογλου στο Instragram σχολίασαν με καυστικό τρόπο οι Δέστε τους!

«Είναι λάθος αυτό το θέμα για τηλεόραση δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις. Δε μπορείς να πεις ας πούμε πως το μωρό αυτό είναι καμένο και από πατέρα και από μητέρα. Για ποιον λόγο το κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Της είχαν πει οτι δε μπορεί να κάνει παιδιά, ότι είναι στέρφα και λέει όχι το αποδεικνύω μπορώ να κάνω; Μα ποιον αφορά πόσα εκατοστά είναι το μωρό της Αγγελικής Γλιάδη και του Γκέντσογλου; Είναι pulbicity όλο αυτό, είναι για να το μάθει ο κόσμος να γίνει ντόρος» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Μαρία Ηλιάκη με τη σειρά της έριξε αλλού το «φταίξιμο»: «Πολλές φορές στη ζωή μας μας συμβαίνουν πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ όμορφα και πολλές φορές νομίζουμε ότι κάνουμε καλό δημοσιοποιώντας τα και κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί να έχει πέσει σε αυτή την παγίδα και μπορεί και οι άνθρωποι που είναι γύρω της να μη τη συμβουλευουν σωστά. Αν είχες γύρω σου ανθρώπους να σου πουν μια σωστή κουβέντα, θα σου έλεγαν «ρε συ, το παρακάνεις». Δηλαδή τι είναι αυτό που κάνεις; Σταμάτα το. Δε σου το έχει πει ένας άνθρωπος που να σου δίνει σημασία;»

Κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Μουτσινάς πήρε και πάλι το λόγο: «Τι περιμένει να … «θερίσει» εγώ δεν πιστεύω ότι θα κάνει κακό στην καριέρα της αυτό. Η κοπέλα κάνει τόσο καλό ταυτόχρονα. Εμείς έχουμε θέματα γιατί δεν έχουμε να παίξουμε τίποτα. Να ναι καλά που φωτογραφίζει και τον κόλπο της και μπορούμε να συζητήσουμε, ο Σάββας χαίρεται γιατί είδε και το δικό του παιδί. Να κοιτάξει λίγο αυτή την ανάγκη της να μοιράζεται τα πάντα με όλο τον κόσμο. Γιατί μετά κι ο κόσμος… όταν εμένα με κάνεις παρέα στην εγκυμοσύνη θα με κάνεις παρέα στον χωρισμό, στα νεύρα, στην επιτυχία, στην αποτυχία θα πρέπει να μ έχεις δίπλα σου αφού το έχεις επιλέξει. Άρα μετά μη λέει γιατί με κυνηγάνε και δε θέλουμε να φανει το μωρό. Μόνη σου το κάνεις αυτό. Άρα λοιπόν να ξέρει και η κοπέλα ότι ξεκινάει ένα μεγάλο πάρτυ».

Δείτε όλο τον σχολιασμό των Δέστε τους: https://www.youtube.com/watch?v=cS6xA4W5Vq8