ΝΤΡΟΠΗ: «Μερικές φορές οι βιασμοί είναι σωστοί», δήλωσε υπουργός της Ινδίας

3
3
ΝΤΡΟΠΗ Μερικές φορές οι βιασμοί είναι σωστοί δήλωσε υπουργός της Ινδίας

Σοκάρει η δήλωση υπουργού της κυβέρνησης της Ινδίας που δικαιολογεί τους βιαστές, την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βράζει μετά από τα κρούσματα ομαδικών βιασμών κυρίως κατά ανήλικων  κοριτσιών.

«Ο βιασμός μερικές φορές είναι σωστός. Ο βιασμός είναι ένα κοινωνικό έγκλημα που εξαρτάται από τις γυναίκες και τους άνδρες. Κάποιες φορές είναι σωστός και κάποιες όχι», δήλωσε χωρίς ντροπή ο υπουργός Αστικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Μπαμπουλάλ Γκαούρ, μέλος της νέας κυβέρνησης του Ναρέντρα Μόντι.

Και δεν είναι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη. Στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος δήλωσε ότι ο βιασμός μπορεί να θεωρηθεί αδίκημα, μόνο αν υπάρξει καταγγελία στην αστυνομία.

Σαν να μην έφταναν αυτές οι δηλώσεις, ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν έχει καταδικάσει τα φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει την Ινδία και ολόκληρο τον κόσμο, ούτε έχει σχολιάσει τις δηλώσεις των υπουργών του. 

newest oldest most voted
Notify of
Αιγόκερως
Guest
Αιγόκερως

Αχανής χώρα απολίτιστη τελικά, απάνθρωπος υπουργός,δεν γνωρίζω πως θα αντιδρούσε αν βίαζαν την κόρη του,ή και τον ίδιο καλύτερα…

Α
Guest
Α

τρελος μ αλακας

020408
Guest
020408

Αυτόν τον κύριο υπουργό πρέπει να τον στήσουν στην πλατεία οι γυναίκες καί να τον κάνουν κιμά.