Ελευθερία Ελευθερίου: Μην λές ψέμματα

0
3
Ελευθερία Ελευθερίου Μην λές ψέμματα

Ανήκει στην νέα φουρνιά καλλιτεχνών που σίγουρα στο μέλλον έχουμε να περιμένουμε πολλά από εκείνη. Εκτός όμως από ωραία φωνή, διαθέτει και εξίσου ωραία παρουσία, προκαλώντας αίσθηση σε κάθε της εμφάνιση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO, η Ελευθερία Ελευθερίου  μίλησε για το πως αντιμετωπίζει τα  προσωπικά της,  καθώς και για τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι όταν θυμώνει και μπαίνει στην διαδικασία να προσποιηθεί τα συναισθήματά της, τότε επιλέγει να φύγει από καταστάσεις που την πληγώνουν. «Δεν είναι υγιές να γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος, είτε αυτό αφορά μια φιλική ή προσωπική σχέση.», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε επίσης ότι δεν δίνει ποτέ δεύτερη ευκαιρία: «Όταν βάζω τελεία σε μία σχέση, την εννοώ».

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι έχει τύχει να στεναχωρήσει δικό της άνθρωπο πολλές φορές λόγω έντασης  αλλά και πείσματος, στη συνέχεια όμως μόλις ηρεμήσει και καταλάβει ότι κάνει λάθος, δεν διστάζει να ζητήσει συγνώμη.

Στη συνέχεια, η συζήτηση έφτασε στην αναφορά του Γιώργου Λιάγκα μέσα από την εκπομπή του, ο οποίος υποστήριζε ότι η Ελευθερία συνέχιζε να μιλάει με τον πρώην σύντροφό της Ανδρέα Γεωργίου επειδή δεν τον είχε ξεπεράσει. Η τραγουδίστρια γεμάτη ειλικρίνεια εξήγησε:«Επανειλημμένες φορές είχα δηλώσει σε συναδέλφου σας δημοσιογράφους ότι δεν θα ήθελα ποτέ να αναφερθώ σε αυτήν τη σχέση, γιατί θεωρώ ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου έχει κλείσει».

Στην ερώτηση του HELLO για το αν θα έμπαινε στην διαδικασία να κάνει σχέση ξανά με έναν άνθρωπο της σόουμπιζ, η ίδια ανέφερε: «Δεν είδα ποτέ την σχέση μου ως σχέση με έναν άνθρωπο της σόουμπιζ, απλώς, έτυχε τον τελευταίο καιρό η σχέση μου με τον Ανδρέα, να πάρει δημοσιότητα εξαιτίας της επιτυχίας που έκανε με το Μπρούσκο. Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με κάποιον αναγνωρίσιμο άντρα μόνο και μόνο για να προκαλέσω».

Τέλος η Ελευθερία απάντησε στο αν γίνεται δυο άνθρωποι που έχουν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα να παραμείνουν φίλοι: «Όταν είσαι μικρός, δεν είσαι σίγουρος αν έχεις ζήσει το μεγάλο έρωτα της ζωής σου. Αυτό θα μπορώ να σας το απαντήσω μετά από κάποια χρόνια. Θεωρώ ότι αυτό που περνάω αυτή την στιγμή μπορεί να είναι ένας απλός ενθουσιασμός».