Γιάννα Αγγελοπούλου: Προετοιμασίες γάμου για τον πρωτότοκο γιο της

0
23
Γιάννα Αγγελοπούλου Προετοιμασίες γάμου για τον πρωτότοκο γιο της

Οι πρώτες προετοιμασίες για το γάμο του γιου της οικογενείας Αγγελόπουλου έχουν όπως φαίνεται ξεκινήσει. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρωτότοκος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου έχει πάρει την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Έλλη Παπαδιαμάντη. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πριν από ένα χρόνο περίπου, στους γάμους της αδερφής του Παναγιώτη Καρολίνας.

/

Οι οικογένειες των δύο νέων φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες και όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, ο γάμος αναμένεται εκεί κατά τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως σε αντίθεση με την Καρολίνα, η τέλεση των γάμων του Παναγιώτη και της Έλλης θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα. Μια άλλη πιθανότητα είναι η εκδήλωση να λάβει χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα της Γιάννας Αγγελοπούλου την Κρήτη. 

/

Το ζευγάρι γνωρίζεται από την εποχή που και οι δύο φοιτούσαν ακόμη στο Αμερικάνικο κολέγιο και ήρθαν πιο κοντά όταν ο αδερφός της Έλλης βρέθηκε στο ίδιο τμήμα με τον Παναγιώτη. Η Έλλη Παπαδιαμάντη σπούδασε νομική, όμως σύντομα η αγάπη της για την κλασική μουσική και συγκεκριμένα το κλασικό τραγούδι κέρδισε το ενδιαφέρον της.