Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ξαναβάζω κανέναν στη ζωή μου….»

1
3
Ελεονώρα Μελέτη  Δεν ξαναβάζω κανέναν στη ζωή μου

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, για το αν είναι ερωτευμένη αλλά και για τη μεγάλη απόφαση που πήρε!

«Ξέρεις, η σχέση δύο ανθρώπων είναι ουσιαστικά η σχέση έξι ανθρώπων. Αυτός που σου αποκαλύπτεται όταν τον γνωρίζεις τη δεδομένη στιγμή και αυτή που είσαι όταν γνωρίζει ο άλλος εσένα. Αυτή που θα ήθελες να είσαι στα μάτια του και αυτός που θα ήθελε να είναι στα μάτια σου. Και αυτό που πραγματικά είστε και οι δυο σας. Για να φτάσεις στο τελευταίο κομμάτι, περνάς τα άλλα δύο στάδια, που είναι μαγικά, γιατί υπάρχει το κομμάτι του έρωτα και του ενθουσιασμού, αλλά μετά πέφτουν οι μάσκες. Γι” αυτό κάποιες σχέσεις προχωρούν και άλλες όχι. Εγώ, δυστυχώς ή ευτυχώς, δείχνω από την αρχή ποια είμαι, δεν κοροϊδεύω τον άλλο. Μάλιστα, προσπαθώ να δείχνω τα «κακά» μου πρώτα, γιατί, αν ο άλλος τα δεχτεί, μένει για εμένα» ανέφερε στο περιοδικό People.

Έχει καλοκαιριάσει πλέον και έχει διάθεση να ερωτευτεί; Η παρουσιάστρια αποκάλυψε:«Η αλήθεια είναι πως δεν πολυψήνομαι να ερωτεύομαι καλοκαίρια, γιατί θέλω το καλοκαίρι να έχω την ανεξαρτησία μου να ταξιδέψω, είμαι και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Σήμερα είμαι εδώ, αύριο μπορεί να είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου».

Είναι ερωτευμένη αυτή την εποχή; Η ίδια δήλωσε: «Δεν ξαναβάζω κανέναν στη ζωή μου, ούτε καν με δηλώσεις. Σε εσένα είχα πει στην αρχή της σεζόν πως ήμουν με κάποιον. Το πήραν όλοι οι άλλοι και μόνο που δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί με τον άνθρωπο. Είχα χωρίσει και διάβαζα μήνες μετά πως περνάμε μαζί τα Σαββατοκύριακα! Δεν ξαναβάζω κανέναν στις σχέσεις μου και αυτό είναι πολύ συνειδητή απόφαση» και πρόσθεσε: »Είμαι πιο αποφασισμένη. Σε όλους τους τομείς. Πρέπει να διεκδικείς αυτό που νιώθεις. Τώρα τι θα αποκομίσω απ” όλα αυτά δεν έχει σημασία».

newest oldest most voted
Notify of
***
Guest
***

σαλαμι την κανατε την συνεντευξη της