Τέμπη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα 9 Ιουνίου

0
4
Τέμπη Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα 9 Ιουνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος από τις 12.00 έως τις 22.00 στα Τέμπη, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που πιθανόν να προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των Νομών Λάρισας και Πιερίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής:

– η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χ/θ 393+100) έως τη δ/ση Ομολίου (χ/θ 390+500), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα

– τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ με τη δ/ση Ομολίου.

– τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.