Σοφία Βόσσου: «Δεν μπορούμε όλα να τα ισοπεδώνουμε προς χάριν ενός σκεπτικού ας πούμε»

1
22
Σοφία Βόσσου Δεν μπορούμε όλα να τα ισοπεδώνουμε προς χάριν ενός σκεπτικού ας πούμε

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο «Excellent» και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, η οποία όπως επεσήμανε η ίδια δεν ήταν ιδιαίτερα δίκαιη πάντα απέναντί της.

«Δε θα το ξανάκανα.

Δε θα το ξανάκανα γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη η κούραση γιατί τελικά πιστεύω ότι όταν γίνονται τέτοια show που δεν έχουν σχέση με ανταγωνισμό, δε φεύγεις, μένεις, χρειάζεται να είμαστε λίγο δίκαιοι κάποιες στιγμές και να σεβόμαστε και λίγο αυτά που έχουμε.

Δεν μπορούμε όλα να τα ισοπεδώνουμε προς χάριν ενός σκεπτικού ας πούμε.

Όταν παίρνεις έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στον χώρο «Χ» πράγματα, τα σέβεσαι αυτά τα «Χ» πράγματα, δεν τα εξανεμίζεις.

Έχεις πάρα πολλές εκπομπές σε νούμερα να το δίνεις αυτό. Δεν είπα ότι πρέπει να ήμουν ο πρώτος τροχός, γιατί σαφώς δίνουμε τόπο στα νιάτα, έτσι δεν είναι;»».

Μάλιστα, η ίδια επεσήμανε:

«Έγιναν πράγματα που ήταν πολύ ακραία, δηλαδή αν τα βάλεις και δεις τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, θα πεις δε γίνεται τώρα αυτό, στον τομέα που μπορώ εγώ να υπερασπιστώ.

Επίσης θεωρώ ότι έχει αδικηθεί και η Μπέττυ Μαγγίρα.»

Ωστόσο, η Σοφία Βόσσου διαχώρισε τους δύο από τους τέσσερις κριτές του show:

«Θεωρώ ότι οι δύο άνθρωποι του θεάτρου, η Μπέσυ Μάλφα και ο Αλέξανδρος Ρήγας είχαν επιχειρήματα σε αυτά που έλεγαν και γνώση του αντικειμένου.

Θεωρώ ότι οι άλλοι δύο κριτικές και της Κατερίνας και του Τάκη του Ζαχαράτου, πολλές φορές δεν ήξεραν τι λέγαν.

Στο επίπεδο του «γνωρίζω αυτό που λέω, όχι «αυτός με χωνεύει, αυτός δε με χωνεύει»».

newest oldest most voted
Notify of
ΙΩΑΝΝΑ
Guest
ΙΩΑΝΝΑ

Πολλοί και πολλές έχουν καλή φωνή κα Βόσσου@@@@@@ Μάλλον ξέχασες.. έτσι είναι το σύστημα που ανήκετε όλοι εσείς με τα «ΕΓΩ» σας.Κάποτε ήσουν στη κορυφή και δεν έβγαζες ξινίλα, @@@καβάλα τώρα@@@@@@ Και γιατί γκρινιάζεις έτσι έκανες και στη Στεφανίδου@@@@@@@@@ Μήπως σε άφησε απλήρωτη η παραγωγή; Κοίτα τι γίνεται γύρω σου από τα σοβαρά προβλήματα των συνανθρώπων μας και άσε το καλάμι πια@@@