Την Παρασκευή θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς

4
3
Την Παρασκευή θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς

Αύριο, Παρασκευή θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων και ξεκινούν και επίσημα οι καλοκαιρινές διακοπές.

Οι μαθητές θα πάρουν τα ενδεικτικά τους, ενώ οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης θα αποσταλούν στα Γυμνάσια για την εγγραφή τους στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου.

Οι εγγραφές για τα νηπιαγωγεία έχουν αρχίσει ήδη από την 1η Ιουνίου και λήγουν στις 21 Ιουνίου και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του νηπίου στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης. Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο πιστοποιητικό γέννησης.

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο Α.Δ.Υ.Μ.

δ. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα ή άλλο στοιχείο κατά την κρίση του / της Προϊσταμένου / νης του νηπιαγωγείου, από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου.

ε. Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή στην πρώτη δημοτικού είναι:

α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης.

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

newest oldest most voted
Notify of
ελεος ελληναρα
Guest
ελεος ελληναρα

Καλα εκανες. Τι ζορι τραβας ?7

Πηγαινα με τα
Guest
Πηγαινα με τα

ποδια

ελεος ελληναρα
Guest
ελεος ελληναρα

Συγνωμη που παμε τα παιδια μας σχολειο κ ενοχλεισαι ελληναρα μου. Αληθεια εσενα οι γονεις σου σε πεταγαν με το ελικοπτερο στο σχολειο?κακιασμενο ον

Επιτελους να αδειασουν οι δρομοι
Guest
Επιτελους να αδειασουν οι δρομοι

απο τα σχολικα, τα αυτοκινητα γονεων και καθηγητων. 3 μηνες ηρεμια. ΑΛΛΑ θα κυκλοφορουν ελευθερα ΠΑΝΤΟΥ και ανε@@@λεγκτα. Δεν Ξερω τι ειναι καλυτερο