Τα ανατριχιαστικά post στο facebook του σατανιστή της Γλυφάδας! – «Την πρώτη μου θυσία την έκανα»

0
2
Τα ανατριχιαστικά post στο facebook του σατανιστή της Γλυφάδας Την πρώτη μου θυσία την έκανα

Δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους οι αστυνομικοί όταν άκουγαν τον 22χρονο να ομολογεί την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας της 40χρονης στο όνομα του Σατανά.

Κάθε νέα πληροφορία που έρχεται στο φως για το αποτρόπαιο έγκλημα στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, στο πάρκο δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου ανήμερα το Πάσχα, σοκάρει. Πιο πολύ σοκάρει όμως η κυνική ομολογία του  σατανιστή, που ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια πως και γιατί δολοφόνησε μια 40χρονη άστεγη γυναίκα, πολτοποιώντας το κεφάλι της!

ΦΩΤΟ FACEBOOK
ΦΩΤΟ FACEBOOK

Ο νεαρός αμέσως μετά τη σύλληψή του ομολόγησε τα πάντα στους αστυνομικούς. Είπε μάλιστα ότι έβγαινε από το σπίτι του και προσευχόταν καθημερινά στο Σατανά ώστε ως τις 21 του μήνα που έχουμε την εαρινή ισημερία να του υποδείξει το νέο του θύμα, όπως είχε κάνει, όπως είπε στους αστυνομικούς και το βράδυ της Ανάστασης.

Πως έφτασαν στα ίχνη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω ψεύτικων προφίλ στο facebook, οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό. Ο οπαδός του Σατανά έδειξε ενδιαφέρον όταν είδε και άλλους πιστούς του Εωσφόρου και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους.
Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να κομπάζει για τα «κατορθώματά» του. Μόλις ένιωσε εμπιστοσύνη, τους είπε:
«Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα. Ψάχνω τώρα το δεύτερο μεγαλύτερο θύμα που θα με οδηγήσει στο εσωτερικό του Ναού».
Έγραψε επίσης ότι είχε ευχαριστήσει το Σατανά την ημέρα της Ανάστασης. Έκανε τη θυσία για να τον ευχαριστήσει καθώς ήταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, στεναχωρημένος από την Ανάσταση του Κυρίου…

Έτσι, ήταν ζήτημα χρόνου πλέον να εντοπισθεί και να συλληφθεί. Η ομολογία του όμως και ο τρόπος με τον οποίο έγινε σοκάρει.

Η ομολογία

Σύμφωνα με την αστυνομία, η περιγραφή που έδωσε ο νεαρός στους αστυνομικούς συγκλονίζει. Είπε ότι πριν τη δολοφονία της άτυχης άστεγης γυναίκας περιφερόταν αναζητώντας θύμα. Έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του σχημάτισε έναν ανάποδο Σταυρό και τον αριθμό 666 και έκανε επίκληση στον Σατανά να του επιδείξει το θύμα που θα έκανε θυσία στο όνομά του.

Αμέσως, είπε, εμφανίστηκε τρία παγκάκια πιο κάτω η άτυχη γυναίκα που αναζητούσε έναν χώρο για να κοιμηθεί.
Χωρίς να διστάσει πήρε την πέτρα και της πολτοποίησε το κεφάλι.
Προσπάθησε μάλιστα με το αίμα της γυναίκας να σχηματίσει τη μορφή του Σατανά για να τον ευχαριστήσει.

Έβαλε όπως είπε την πέτρα σε μια νάιλον σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων. Αυτό ήταν και το λάθος του, καθώς οι αστυνομικοί με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να εντοπίσουν τόσο τα αποτυπώματά του όσο και ίχνη του DNA του.

Το προφίλ του νεαρού σατανιστή

Όπως λένε τώρα οι αστυνομικοί ο νεαρός από την ηλικία των 15 άρχισε να αναζητά μια θρησκευτική κατεύθυνση. Κατέληξε στον Σατανισμό και άρχισε να διαβάζει σχετικά βιβλία. Ήταν μάλιστα τόσο επηρεασμένος, λένε, που σπάνια κυκλοφορούσε την ημέρα. Παρέμενε όλη την ημέρα στο σπίτι διαβάζοντας σατανιστικά βιβλία και τη νύχτα περιφερόταν στους δρόμους… Τώρα αποκαλύπτεται ότι από ένα σημείο και ύστερα περιφερόταν αναζητώντας θύματα…

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβεία του και έλεγε πως μόνο ο Σατανάς μπορούσε να του καλύψει το κενό που ένιωθε. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, την ίδια μέρα που θυσίασε στον Σατανά τη γυναίκα, γύρισε σπίτι του κι ομολόγησε στους γονείς του τι είχε κάνει αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν.
Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος ηθοποιός κι ο δράστης έχει έναν μικρότερο αδερφό.

Το πτώμα του θύματος είχε βρεθεί από περαστικούς σε παγκάκι στην πλατεία δίπλα από την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Το σώμα της ήταν καλυμμένο με χαρτόκουτα, ενώ ο δολοφόνος είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της για να μην αναγνωριστεί.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί από περαστικούς νεκρή σε παγκάκι του πάρκου που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, με το σώμα της καλυμμένο από χαρτόκουτα και το κεφάλι της πολτοποιημένο από τον δολοφόνο της προκειμένου να μην αναγνωριστεί.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει μια βαριά πέτρα για να σκοτώσει το θύμα του. Αρχικά, την χτύπησε δυνατά στο κεφάλι για να χάσει τις αισθήσεις της.

Η 40χρονη λευκή γυναίκα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία στο πτώμα, είχε δεχθεί αρχικά ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.
Στη συνέχεια κάθισε επάνω στην αναίσθητη γυναίκα και άρχισε με μανία να τη χτυπά με την πέτρα στο κεφάλι και το πρόσωπο.