Ελένη Χατζίδου: «Έχω γνωρίσει τους γονείς του συντρόφου μου»

0
5
Ελένη Χατζίδου Έχω γνωρίσει τους γονείς του συντρόφου μου

​Ήρεμη νιώθει στα προσωπικά της η Ελένη Χατζίδου γιατί όπως δηλώνει: «’Εχω στο πλευρό μου έναν άνθρωπο που μου έχει σταθεί πριν κάνω επιτυχία και με ανέχεται παρά το πρόγραμμα μου. Όταν βρισκόμαστε αφήνουμε τη δουλειά στην άκρη και χαλαρώνουμε, βλέποντας DVD’s, πηγαίνουμε βόλτα στη θάλασσα και μου λέει κι εκείνος τα δικά του».

ελενη2.jpg

ελενη1.jpg

Η τραγουδίστρια που έκανε επιτυχία το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Χειρότερα» αποκαλύπτει για τον σύντροφό της: «Ο Γιώργος έχει ταξί και τραβάει πολλά 14 ώρες στους δρόμους. Είναι ξάδερφος του Πετρέλη και γνωριστήκαμε στην Αμερική, όταν έκανα συναυλίες με το Θάνο… Έχω ακουμπήσει πάνω του, έχω γαληνέψει, νιώθω ηρεμία. Γιατί έχω ζήσει και αρρωστημένες σχέσεις, έχω απατηθεί…»

ελενη3.jpg

ελενη4.jpg

Η ίδια παραδέχεται πως δεν συζούν αλλά περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο μαζί, κυρίως τις Κυριακές. «Έχω γνωρίσει τους γονείς του κι εκείνος τους δικούς μου, υπάρχει συμπάθεια αλλά ακόμα είναι νωρίς. Είναι εξαιρετικό παιδί. Σπίτι, δουλειά, γυμναστήριο, είναι φιλότιμος και… πολύ καλός μάγειρας!» επεσήμανε.

ελενη5.jpg