Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά στα «καρφιά» του Παπανώτα: «Να κοιτάξει τα χάλια του»!

0
3
Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά στα καρφιά του Παπανώτα Να κοιτάξει τα χάλια του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε συνέντευξή του στο περιοδικό YES! μιλάει για τις κριτικές που δέχεται, τησύγκριση που γίνεται με εκείνον και την Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και την προσωπική του ζωή.

– Πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε πως για να κάνει κανείς καριέρα πρέπει να είναι είτε κομμωτής είτε μανικιουρίστα. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Ο Παπανώτας να κοιτάξει τα χάλια του. Να του πείτε χαιρετίσματα και πως δεν χρειάζεται να λέει κακίες για να επιβιώσει σε αυτήν τη δουλειά. Μια ζωή αυτό κάνει και εγώ απέδειξα πως μόνο χωρίς κακίες πας μπροστά. Πάντα ήμουν καλοπροαίρετος και αν έχω μέσα μου να βρίσω δεν θα βγω να το πω ποτέ. Δεν χρειάζεται να κάνω τέτοια θέματα για να υπάρχω στην showbiz.

– Η σύγκριση που γίνεται με εσένα και την Τέτα Καμπουρέλη πώς σου φαίνεται;

Δεν μπορεί να με συγκρίνει κανείς με την Τέτα. Εγώ έχω κάνει τηλεόραση πάρα πολύ καιρό. Η Τέτα δεν έχει την ίδια καλλιτεχνική πορεία μ’ εμένα, δεν είναι το ίδιο. Μην τρελαθούμε κιόλας….

– Έχεις δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα;

Ναι, πάρα πολλά. Άνθρωποι που ήμασταν φίλοι, μου έριξαν πισώπλατες μαχαιριές. Η μεγάλη επιτυχία πληγώνει, αλλά προσπαθώ να μην τα αναλύω πολύ, γιατί η πολλή ανάλυση δεν κάνει καλό.

– Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Δεν ερωτεύομαι εύκολα. Για να ερωτευτώ θέλω αλήθεια κι αυτό δεν υπάρχει τη δεδομένη περίοδο. Πλέον δεν κάνω όνειρα, γιατί θέλω να ζω το «τώρα».

– Την ηλικία σου τη λες;

Βεβαίως, τα τελευταία χρόνια είμαι 37 ετών. Δεν το αλλάζω αυτό το νούμερο, είναι το αγαπημένο μου.