Μενεγάκη σε Μαυρομουστακάκη: ”Απο τοσο κοντα δεν χρειαζεσαι την επαγγελματικη μηχανη, βγαζεις και με κινητο”Ετσι βγαζει το … Ψωμι του ο Μ.Μ ! Ερχεται στα 3 μετρα και σε βγαζει φωτο!!! Μεσα στα μουτρα σου!

5
11
Μενεγάκη για Μαυρομουστακάκη Ετσι βγαζει το  Ψωμι του ο ΜΜ

newest oldest most voted
Notify of
προτείνω λεξοτανίλ
Guest
προτείνω λεξοτανίλ

εσύ με το κατεβατό…μιλάμε τραβάς ζόρι …..πόση ώρα ζορίστηκες να γράψεις με ποιητικό ύφος μια τρικυμία εν κρανίο?ντοινγκ

«χωρίς λενιώ εγώ δε ζώ»!!!!
Guest
«χωρίς λενιώ εγώ δε ζώ»!!!!

Ένα γνήσιο playboy παπαράτσο όπως ο ΜΜ μας, αναγκάστηκε Μετά από δυο εβδομάδων κρίσης σκληρών δοκιμασιών, και ανελέητου κυνηγητού της όμορφης λενιώς μας και του ημίθεου Μαθιού μας με το θεϊκό τσεμπέρι, να τους αναγεννήσει δίνοντάς τους και στους δυο μαθήματα καλλιέργειας και ανθρωπιάς, όπως μόνο ο μέγιστος ηγήτορας ΜΜ μας Ξέρει, και δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι ένας μετριόφρων παπαράτσο που αγαπούσε πολύ τον Ηρόδοτο, τον Αισχύλο, και τον φτερωτό Γιώργο Λιάγκα. Εμείς οι Ελληνάρες με πρωτεργάτη πάντα τον ΜΜ μας, αποδείξ-αμε ότι αξ-ίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας, και για το όμορφο λενάκι μας.… Read more »

«χωρίς λενιώ εγώ δε ζώ»!!!!
Guest
«χωρίς λενιώ εγώ δε ζώ»!!!!

Δεν Αφουγκραστήκαμε και δεν αντικαταστήσαμε όπως θα έπρεπε τα επικίνδυνα τζογαδόρικα παιχνίδια από τις παραλίες στα άχλα, που δεν είναι άλλα από τα «Δε με πιάνεις δε με πιάνεις» η το «Τράβα μου Μάνο μια Φωτογραφία κι ας Κλαίω» «Πού είναι το πουλάκι του ΜΜ και ο Παπάς Οεο;» και σε συνδυασμό με τα ψυχαγωγικά τηλεπαιχνίδια από την εξ-αίρετη εκπομπή της λενιώς μας, όπως το «πού είναι η λίστα Λαγκάρντ;» και «λεφτά υπάρχουν», αποδείχτηκε περίτρανα η κοροϊδία της ”ανωτατοποίησης” του Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδούς, ότι και καλά ο Αετός Σκυλοβρωμάει στον Αέρα της Κάντζας και της Άνδρου. Θαυμαστό πνεύμα… Read more »

ΖΖ
Guest
ΖΖ

Είναι δείγμα μεγάλης κι επικίνδυνης παρακμής να μην μπορούμε να εκτιμήσουμε τα υπάρχοντά του λενιού μας στις παραλίες της Άνδρου, που δεν είναι άλλα, από την ησυχία, την ηρεμία, και την γαλήνη της. Είναι εύκολο επίσης να κατακεραυνώνει κανείς τον Άξ-εστο πολιτισμό του σπιθαμιαίου ηγήτορα ΜΜ, αλλά είναι και απίστευτα επώδυνο για τον Μάνο, να ζει εκτός των… ελαττωμάτων του και την απίστευτη καφρίλα του..εκτός κι αν ο ίδιος διαθέτει πλεόνασμα συναισθηματικής αφελούς αγανακτήσεως και παντελή έλλειψη ορθολογισμού και προφανούς λογικής. Αλλά θα μου πεις, ποιος τα έχασε όλα αυτά για να τα βρεί ο παπαρατσό-ΜΜ.

κοκοκο
Guest
κοκοκο

και συ τωρα μας δειχνεις τον @@@ του ηλιθιου με την πετσετα???αμα δεν γουσταρεις στειλε εξωδικο να μην ξαναδειξουν τις μουρες σας. αλλα που??κοτας??

/