Βίκυ Χατζηβασιλείου: «ΝΑΙ! Θα συγχωρούσα την ΑΠΙΣΤΙΑ αν ήταν….»

0
7
Βίκυ Χατζηβασιλείου ΝΑΙ Θα συγχωρούσα την ΑΠΙΣΤΙΑ αν ήταν…

Την τελευταία δεκαετία με το «Πάμε πακέτο» έχει καταφέρει να κάνει τους Έλληνες να δακρύσουν. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά στο YOU για τη μεγάλη της αγάπη, το beach volley, και μας αποκαλύπτει ότι σύντομα θα τη δούμε και στη μεγάλη οθόνη. Ακόμα μας μιλά για το τρίτο παιδί που δεν απέκτησε ποτέ και για τους δύο γιους της που της τα λένε… όλα!

Πώς μπήκατε στο χώρο της δημοσιογραφίας;

Ήμουν φοιτήτρια όταν είχε μόλις ανοίξει το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης – κάτι πολύ ωραίο μέσα στη βαρετή μονοκρατορία των κρατικών ΜΜΕ. Μέσω ενός οικογενειακού γνωστού έμαθα ότι μπορούσα να κάνω δοκιμαστικό. Πράγματι έτσι έγινε, αλλά με άφησαν να χειριστώ μόνη μου τα μηχανήματα, κάτι που δεν ήξερα. Φαίνεται, όμως, πως από τις φωνές που άκουσαν, η δική μου ήταν καλή, συνεκτιμήθηκε και το γεγονός ότι ήμουν αριστούχος φοιτήτρια και με πήραν γιατί σκέφτηκαν πως τα μηχανήματα θα τα μάθω, φωνή όμως ή έχεις ή δεν έχεις! Το Δημοτικό Ραδιόφωνο έφερε τη Δημοτική Τηλεόραση, εκείνη τον ΑΝΤ1, στη συνέχεια ήρθε η ΕΤ3 και μετά ο ALPHA.

Εσείς πού θα δίνατε το δικό σας «πακέτο»;

Σίγουρα χρωστάω πολλά «πακέτα»! Πέρα από τους γονείς μου, στους οποίους οφείλω τα περισσότερα, χρωστάω πολλά στους καθηγητές μου στο Λύκειο, στις φίλες μου, που με στηρίζουν και μου δίνουν αγάπη και ενέργεια. Ο καθένας έχει λόγο να δώσει το δικό του «πακέτο».

A_15836 copy

Έχετε κάνει botox;

Το δοκίμασα μία φορά αλλά είχε παγώσει τόσο πολύ η έκφραση που αυτό ήταν κόντρα στη δουλειά μου! Πώς θα βγάλω το συναίσθημά μου όταν δεν μπορώ να κουνήσω το μέτωπο ή τα φρύδια μου; Βλέπω και τη μαμά μου που δεν έχει κάνει τίποτα και είναι μια χαρά. Κάνω θεραπείες ενυδάτωσης με χαμηλού μοριακού βάρους προϊόντα που ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος.

Θα συγχωρούσατε το ψέμα στη σχέση;

Υπό συνθήκες, ναι!

Την απιστία;

Εξαρτάται από το βαθμό της απιστίας. Νομίζω ότι αν είναι κάτι περιστασιακό και περισσότερο… οργανικής λειτουργίας θα το συγχωρούσα. Αν ήταν κάτι ουσιαστικό δεν θα ήθελα εγώ να παραμείνω στη σχέση, δεν θα υπήρχε λόγος. Το θέμα είναι να είναι εδώ η ψυχή σου. Αν έχει φύγει, τι νόημα έχει να συγχωρήσεις ή να προσπαθήσεις;