Ντορέττα Παπαδημητρίου:

0
3
Ντορέττα Παπαδημητρίου ΌΧΙ στις αρπαχτές

Είμαι 34 ετών και μπορεί να ξαναέμπαινα στη διαδικασία για ένα ακόμα παιδί, αν ήταν όλες οι συνθήκες κατάλληλες

Για την προσωπική της ζωή, την ηλικία της, αλλά και τα όσα γράφτηκαν πρόσφατα για την Δούκισσα Νομικού και τον Αντίνοο Αλμπάνη, που φέρεται να είναι σύντροφός της, μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλεσμένη, το πρωί της Τετάρτης, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Συζητώντας τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δούκισσα Νομικού να είναι ζευγάρι με τον Πάρι Κασιδόκωστα, η ηθοποιός σχολίασε: «Γενικά από ό,τι καταλαβαίνω, η Δούκισσα, όπου Πάρις, τα ‘χει και μαζί του. Γιατί και πρόσφατα γράφανε πως τα έχει με έναν Πάρι». Όταν η Φαίη Σκορδά απόρησε: «Ποιον Πάρι;», η Ντορέττα απάντησε: «Δεν το πιάσατε το υπονοούμενο. Εγώ το είπα πάντως!».

Όσο για την προσωπική της ζωή; «Είμαι πάρα πολύ καλά! Σε ευχαριστώ πολύ. Το σίγουρο είναι ότι είμαι ερωτευμένη με δύο άντρες, τα αγόρια μου», είπε και συνέχισε αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου: «Δεν το θεωρώ απαραίτητο. Δεν λέω και “όχι” απαραίτητο. Το έχω κάνει, έχω κάνει τα παιδιά μου…. Είμαι 34 ετών και μπορεί να ξαναέμπαινα στη διαδικασία για ένα ακόμα παιδί, αν ήταν όλες οι συνθήκες κατάλληλες. Γενικά, πάντως, άμα κάνω σχέση, την κάνω με κάποιον που εν δυνάμει πληρεί τις προϋποθέσεις για κάτι πιο σοβαρό. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέσεις που είναι άσκοπες, ευκαιριακές και μόνο για παιχνίδι. Είμαι περισσότερο της συντροφικότητας. Πρέπει να είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, να μπορώ να τον εμπιστευτώ. Και να ‘χει και μια τρέλα, μια ανανέωση, ένα παραμύθι… Γενικά όταν έχεις παιδιά, είναι λίγο περίπλοκα. Γι’ αυτό και δεν μιλάω δημοσίως, ούτε γνωρίζω τους συντρόφους μου στα παιδιά μου. Όταν θα είναι κάτι σοβαρό, εκεί θα το σκεφτώ», είπε.