Αυτός είναι ο 71χρονος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στη Λάρισα

4
2
Αυτός είναι ο 71χρονος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στη Λάρισα

Tα στοιχεία ταυτότητες αλλά και φωτογραφίες του 71χρονου που συνελήφθη στη Λάρισα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον Παρίση Γεώργιο του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση και χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος και παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση (άρθρο 22 παρ. 4 του Ν. 2472/1997).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2410-683171 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

newest oldest most voted
Notify of
κρεμασμα.....
Guest
κρεμασμα.....

ανωμαλος.

....
Guest
....

συμφωνω και εγω το τερας το καθαρμα

@@@@@@@@@@@@@
Guest
@@@@@@@@@@@@@

γιατι δεν τον κρεμανε αναποδα@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ στη φυλακη και αυτος να τον ταιζουμε ολοι μας ?????? ή μηπως ειναι και αυτος ψυχιατρικα αρρωστος και εχει αλλοθι ?????????? κρεμασμα επιτοπου και να σου πω εγω αν θα υπαρξουν αλλοι@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
Guest
ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

Οποιος κακοποιει, καθ΄ οιονδηποτε τροπο παιδια, θα πρεπει να θανατωνεται με συνοπτικες διαδικασιες … Τ Ε Ρ Α Τ Α