Την Τζούλια Ρόμπερτς κατηγορεί η αδερφή της σε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει!

0
5
Τζούλια Ρόμπερτς Την κατηγορεί η αδερφή της σε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει

Την μητέρα της και τα αδέρφια της κατηγορεί για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε η αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς, σε σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει!

H ετεροθαλής αδερφή της ηθοποιού, Νάνσι Μόουτς, βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο μπάνιο του σπιτιού της, τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ.

γραμμα.jpg

«Υπέφερα από κατάθλιψη σε όλη μου τη ζωή, όμως ποτέ δεν ήταν τόσο άσχημα», έγραψε η 37χρονη λίγο πριν αυτοκτονήσει, με το γράμμα της να χωρίζεται σε τρία μέρη: ένα προς τον αρραβωνιαστικό της Τζον Ντίλμπεκ, ένα προς τη μαμά και τη διάσημη αδελφή της και ένα προς όλο τον κόσμο.

Οι αιχμές της Νάνσι για την οικογένειά της είναι σαφείς: «η μητέρα μου και τα λεγόμενα “αδέλφια” μου δεν παίρνουν τίποτα εκτός από τη μνήμη ότι είναι εκείνοι που με οδήγησαν στην πιο βαθιά κατάθλιψη στην οποία βρέθηκα ποτέ. Ξεσπώ σε κλάματα κάθε πρωί, επειδή απλά ξύπνησα», αναφέρει το γράμμα, στο οποίο η 37χρονη ζητά συγγνώμη από τον αρραβωνιαστικό της και του δίνει το δικαίωμα να πάρει ό,τι θέλει από τα υπάρχοντά της

article-2675666-1F4951D600000578-330_634x286.jpg