Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: «Επί δύο χρόνια πονούσα καθημερινά»

0
5
Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται Επί δύο χρόνια πονούσα καθημερινά

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε, που η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε εκτός πλατώ, όταν ξαφνικά ένας πόνος στην μέση, την έστειλε στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια δεν παραβρέθηκε στην εκπομπή της για δύο ημέρες και οι πληροφορίες έλεγαν ότι σύντομα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο φαίνεται, πως τα νέα είναι αισιόδοξα για την υγεία της.

Διαβάστε αναλυτικά όσα λέει στο προσωπικό της blog, στο must:

«Σήμερα ήταν μία σπουδαία μέρα… Με τις ευχές της γιατρού μου Κατερίνας Μουστάκα, μπορώ πλέον να επιστρέψω σταδιακά και σιγά σιγά στις δραστηριότητες μου… Κανένα χειρουργείο, κανένα δράμα, κανένα πρόβλημα που θα συνεχιστεί για ακόμα δύο χρόνια, όσο δηλαδή έχει ήδη διαρκέσει. Η χαρά μου είναι μεγάλη, ο φόβος μου όμως μήπως χαίρομαι άδικα, ή νωρίτερα απ όσο θα έπρεπε, είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δεν είναι και εύκολα πράγμα δα να αποφασίζεις να εγκαταλείψεις για πάντα ένα πρόβλημα, έναν πόνο και όλα αυτά που συνεπάγεται αυτός μετά από τόσους μήνες. Κοντά 24…
Επί δύο ολόκληρα χρόνια πονούσα καθημερινά. Είχα έναν πόνο στον…πωπώ. Στο δεξί «μαξιλαράκι» για να σας δώσω να καταλάβετε. Στον μηριαίο, πιο ιατρικά και συγκεκριμένα στην εκφύση του. Αυτός συνέχιζε στον δικέφαλο, και πήγαινε μέχρι πίσω το γόνατο, ενώ έδινε κούραση και στη φτέρνα. 
Όσους γιατρούς είδα, και πιστέψτε με ήταν άπειροι, τα ονόματα όσων θυμάμαι είναι 7, βλέποντας το γενικό ιστορικό μου, απέδιδαν τον πόνο στο πόδι, με συνοπτικές διαδικασίες , στο εκ γενετής πρόβλημα της μέσης μου. Το οποίο ωστόσο παρουσιάζεται ….σταθερό, στις μαγνητικές από το… 2007 όπου και το ανακάλυψα! 
Διάγνωση και των 7; Μέση που χτυπάει πόδι. Γιατί η μέση συνήθως χτυπάει και πόδι. Είχα αναγκαστεί όχι μόνο να στερηθώ τις αγαπημένες μου δραστηριότητες, αλλά είχα κόψει το θέατρο, (δεν μπορούσα να …κάτσω!), το σινεμά, (πήγαινα με το …μαξιλάρι μου), τις νυχτερινές εξόδους για φαγητό, τη γυμναστική, το τρέξιμο, τα πάντα… Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν …σερφ, όταν δεν με πονούσε το πόδι! Για τη μέση ουδείς λόγος! Αυτή δεν με πονούσε σχεδόν ποτέ…
Μέχρι που μία μέρα στο Σταρ, τότε που η κυρία Γκολεμά , είπε ότι το κάνω ψέματα, έχασα την αίσθηση σε ένα μεγάλο μέρος του δεξιου μου ποδιού, και ένιωσα έναν ηλεκτρικό πόνο να μουδιάζει και να παραλύει σχεδόν, το πάνω μέρος του μηρού, μέχρι τη μέση. Ήμουν κομμμένη στα δύο. Δεν μπορούσα να ισορροπήσω το πάνω μέρος του κορμού μου, επομένως δεν γινόταν να σταθώ μόνη μου όρθια.
Όλοι οι γιατροί κατέληξαν σε έναν συμπέρασμα: Χειρουργείο και μάλιστα άμεσα. Απευθύνθηκα σε έναν φίλο, οικογενειακό, που ενώ είχε και αυτός χρόνιο πρόβλημα με τη μέση του, και την πλάτη του, ήταν και εξακολουθεί και είναι δεινός σέρφερ, χωρίς να έχει κάνει ποτέ την παραμικρή παρέμβαση στο σώμα του. Με οδήγησε σε δύο γιατρούς. Ο ένας ονομάζεται Θανάσης Δερδιλόπουλός, και η άλλη Κατερίνα Μουστάκα. 
Ο πρώτος μάλιστα ταξίδεψε από Γερμανία για να κάνουμε το ραντεβού μας, το οποίο είχε διάρκεια 3,5 ώρες, καθώς κρατούσε σημειώσεις με το χέρι, παρακαλώ, σε οτιδηποτε του έλεγα, από το σημείο μηδέν μέχρι την ημέρα που τον είδα, κάνοντας μου μάλιστα και σχεδόν εκνευριστικές ερωτήσεις ξανά και ξανά. 
Μόλις ολοκλήρωσε το ερωτηματολόγιο, εξέτασε τα νεύρα μου τα οποία και βρήκε σε θαυμάσια φόρμα. Τελειώνοντας μου είπε: “Δεν βρίσκω το λόγο για τον οποίο πρέπει να χειρουργηθείτε. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο”. Και εδώ έρχεται η Κατερίνα Μουστάκα. 
Όταν άκουσε τη λέξη χειρουργείο, η Κατερίνα απλά έβαλε τα γέλια, ειδικά βλέποντας τις μαγνητικές μου που έδειχαν πως το …πρόβλημα της μέσης που όλο ονόμαζαν “χειρουργίσιμο”, είναι το ίδιο και στάσιμο από το 2007!
Με ψυχραιμία που εξήγησε πως δύο χρόνια που προσπαθώ να φτιάξω την μέση μου, που ουσιαστικά ήταν καλά, αυτή δεν θεραπευόταν γιατί απλά το πρόβλημα δεν ήταν η μέση μου αλλά …. Το …ΠΟΔΙ ΜΟΥ! Στην αρχή το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά μόλις το ξεπέρασα, όπως και τον θυμό μου για όλους τους ηλίθιους που γνώρισα, κατάλαβα πως ναι μεν έχω ένα μηχανικό πρόβλημα μέσης, το οποιο ωστόσο αν δεν είχε κάνει μία μαγνητική «τυχαία» δεν θα το είχα ανακαλύψει γιατί δεν με πόνουσε ποτέ, από την άλλη όμως το θέμα που μου δημιουργούσε εμπλοκή και πόνο, ήταν ένα πολύ κουρασμένο μυικά πόδι, που είχε πλέον καταλήξει να αχρηστεύει τους μυς του προκειμένου να τους ξεκουράσει, επικαλούμενο τους παραπάνω μυς, να βγάλουν τη λάτζα, δημιουργώντας έτσι θέμα και στην περιοχή της μέσης. Η λύση στο πρόβλημα: Λίγες επισκέψεις. Επώδυνες μεν, γιατί ο σύζυγος της Κατερίνας, έπρεπε να με πατάει με αρκετή πίεση σε συγκεκριμένα σημεία προκειμένου αυτά να απελευθερωθούν.
Αυτά… Σας φιλώ, πάω για λίγο …περπάτημα!!! Μετά από δύο χρόνια!

YΓ: Πήραμε την κυρία Γκολεμά να την καλέσουμε στην εκπομπή μου, την οποία η ίδια κόβει από τον Δεκέμβριο και έχουμε 3 Ιουλίου, και εκείνη είπε ότι δεν μπορεί γιατί… πονάει η μέση της. Καταλαβαίνετε ε; Ουδέν σχόλιο. Θα ήταν περιττό και θα χάλαγε τη μαγεία».