Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: H ατυχή εγκυμοσύνη που βίωσε

4
3
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου H ατυχή εγκυμοσύνη που βίωσε

Μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και δεν δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής αλλά και την άτυχη εγκυμοσύνη που η ηθοποιός βιώσε. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου άνοιξε την καρδια της στο περιοδικό και μίλησε ανοιχτά για αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα της προσωπικής της ζωής.

Αλεξάνδρα, δεν έχεις γίνει ακόµα µητέρα. Αισθάνεσαι ότι λείπει από τη ζωή σου ένα παιδί; Όχι. Κάποια στιγµή στον γάµο µου προέκυψε µία εγκυµοσύνη, αλλά δυστυχώς δεν είχε αίσια κατάληξη. Από τότε έπαψα να το σκέφτοµαι και δεν συζήτησα καθόλου το ενδεχόµενο να µπω στη διαδικασία εξωσωµατικής. Αυτό που είπα τότε ήταν: «Αν είναι να έρθει, θα έρθει». Με βοήθησε πολύ και ο πρώην άντρας µου τότε να το διαχειριστώ, γιατί οπωσδήποτε είναι κάτι που επηρεάζει πολύ µία γυναίκα. Αλλά η ζωή προχωράει, οπότε αναγκαστικά πας παρακάτω.

newest oldest most voted
Notify of
φ
Guest
φ

Τωρα πια τα λενε ανοιχτα.Και η Τσιμτσιλη μιλησε για τις αποβολες που ειχε πριν γινει μαμα.

να καταλάβουν λοιπόν
Guest
να καταλάβουν λοιπόν

πόσο άσχημο είναι να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις.Η γυναίκα απέβαλλε και δεν ήθελε να υποβληθεί σε εξωσωματικές αλλά μόνο παιδί με φυσικό τρόπο.Δικαίωμα της.Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με άλλες που τις ρωτούν συνέχεια.

eleos
Guest
eleos

η *ατυχηςςςςςςς…μαθετε να μιλατε κ να γραφετε ρεεεεε

κοράκι
Guest
κοράκι

όλες κρύβουν και απο ένα δράμα