Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε αυτοκτονία 17χρονης

2
2
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε αυτοκτονία 17χρονης
Ακόμα μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας, από χρήστη του Διαδικτύου, απέτρεψε, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για την απόπειρα αυτοκτονίας μίας 17χρονης, η οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της, μέσω ανάρτησης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άμεσα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγαν ενδελεχή ψηφιακή αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη της κοπέλας αλλά και τη διεύθυνση κατοικίας της.

Οι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος μετέβησαν στην οικία της, όπου εντόπισαν την 17χρονη, η οποία είχε πραγματοποιήσει λήψη φαρμάκων για να αυτοκτονήσει.

Άμεσα διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ενώ υπάρχει πρόληψη για τη δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης.

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στους αριθμούς 11012 και 210-6476464

newest oldest most voted
Notify of
επισης
Guest
επισης

και η διωξη ναρκωτικων

ΕΔΩ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΜΕ
Guest
ΕΔΩ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΜΕ

Ίσως η καλύτερη δημόσια υπηρεσία..Σε αντίθεση με το σάπιο ελληνικό δημόσιο..Και αυτοί οι άνθρωποι πέρνουν τα ίδια χρήματα η λιγότερα απο πολλά μα πολλά κρατικά κοπρόσκυλα..που κανονικά έπρεπε να απολυθούν